horoskooppi24

Merkkejä tukkeutuneesta sydänchakra – ja miten se avataan?

Henkisessä maailmassa tehdään paljon työtä kehon energioiden kanssa. Jotta voisimme tuntea olomme hyväksi, onnelliseksi ja terveeksi, kehon energioiden on oltava tasapainossa.

Monet ihmiset tietävät ehkä, että parantaminen auttaa tasapainottamaan kehon energioita, mutta jotta ymmärtäisimme paremmin sekä energioita että niitä ympäröiviä prosesseja, on tarpeen tietää kehon seitsemästä chakrasta.

Chakrat ovat energia-alueita. Jos katsot kehoa, suorassa vaakasuorassa linjassa selkärangan alaosasta pään yläosaan on 7 chakraa, joista jokaisella on oma värinsä. Selkärangan alusta selän tyvestä ylöspäin ovat seuraavat chakrat:

 • Juurichakra (punainen)
 • Hara-chakra (oranssi)
 • Solar Plexus -chakra (keltainen)
 • Sydänchakra (vihreä)
 • Kurkku-chakra (sininen)
 • Otsa chakra (indigo)
 • Kruunu chakra (violetti)

Katso myös: Auran värit

Chakrat pyörivät ja jakavat energiaa koko kehoon kuin hammasrattaat pyörässä. Kun ne ovat tasapainossa. Jos vain yksi chakra on epätasapainossa, se vaikuttaa koko kehon energiavirtaan. Tämä voi vaikuttaa mielialaan, hyvinvointiin ja sosiaaliseen elämään. Jotkut uskovat jopa, että se voi vaikuttaa myös terveyteesi.

Tässä oppaassa keskitytään sydänchakraan. Voit lukea siitä, mikä sydänchakra on, mitä merkkejä tukkeutuneesta sydänchakrasta on ja mitä voit tehdä avataksesi tukkeutuneen sydänchakran.

Mikä on sydänchakra?

Sydänchakra sijaitsee rintakehän keskellä – ja muiden alempien chakrojen tavoin sydänchakra istuu lähellä selkärankaa. Sydänchakraa kutsutaan myös Anahataksi, ja se heijastaa puhtautta, ja tuskin on olemassa puhtaampaa ja selkeämpää energiaa kuin se, joka keskittyy sydänchakran ympärille.

Jos sydänchakrasi on tukossa, se vaikuttaa erityisesti rakkaus- ja tunne-elämääsi. Voi olla vaikeaa ylläpitää läheisiä ihmissuhteita, avata tunteita ja solmia suhteita.

Monet ihmiset kokevat sydänchakransa kanssa haasteita koko elämänsä ajan. Tämä on luonnollista epäonnistuneiden suhteiden, loukkaantuneiden tunteiden tai sopimattomien suhteiden seurauksena.

Tasapainoinen sydänchakra antaa sinulle tunteen siitä, että sinua ympäröi rakkaus ja ilo. Se luo yleistä tarkoituksenmukaisuuden tunnetta, koska tunnet olosi hyväksi, arvostetuksi, onnekkaaksi ja helpoksi ihmissuhteissasi.

Jos sydänchakrasi on kuitenkin tukossa, koet ongelmia sosiaalisten taitojesi, ihmissuhteidesi ja tunteidesi kanssa, riippuen tukoksen laajuudesta.

Tukkeutuneen sydänchakran merkit

Tukkeutuneen sydänchakran merkit riippuvat pitkälti siitä, keneltä kysyt. Jotkut uskovat, että se vaikuttaa ensisijaisesti tunne-elämän ja henkiseen hyvinvointiisi, kun taas toiset uskovat, että tukkeutunut sydänchakra vaikuttaa suoraan terveyteesi.

Jälkimmäinen ryhmä uskoo, että tukkeutunut sydänchakra voi vaikuttaa muun muassa sydämeen, verenkiertoon, verenpaineeseen ja keuhkoihin. On kuitenkin tärkeää mainita tässä yhteydessä, että tästä ei ole tieteellistä näyttöä. Se on uskomus.

Merkkejä tukkeutuneesta sydänchakrasta voivat olla seuraavat:

 • Tunnet olosi yksinäiseksi
 • Pidät kaunaa
 • Tunnet itsesi mustasukkaiseksi
 • Sinulla on vaikeuksia ilmaista tunteitasi
 • Sinun on vaikea luottaa toisiin
 • Sinun on vaikea tuntea empatiaa

Miten avaat sydänchakrasi?

Epätasapainossa oleva sydänchakra luo paljon vaikeita tunteita ja voi vaikuttaa tapaan, jolla näet itsesi ja ympäröivän maailman. Yksinäisyyden tai mustasukkaisuuden tunne voi johtaa vakavampiin tiloihin, kuten masennukseen ja ahdistuneisuuteen, joten on hyvä työskennellä näiden tunteiden ja niiden taustalla olevien syiden kanssa.

Sydänchakran saaminen tasapainoon on suurelta osin keskittymisen muuttamista. Keskity mieluummin hyvään ja kirkkaaseen kuin huonoon ja pimeään. Pidä päiväkirjaa päivän pienistä kohokohdista; esimerkiksi 3 hyvää asiaa menneestä päivästä.

Meditaatio on loistava tapa luoda tasapainoa ja löytää oma itsensä. Valitse meditaatioita, joiden tavoitteena on luoda rauhallisuutta ja hyvinvointia.

Jotkut ihmiset hyötyvät täydentämisestä sydäntä avaavilla kristalleilla (valitse vihreitä kristalleja, kuten unakiittia ja malakiittia) ja sydäntä avaavilla juomilla, kuten kaakaolla tai teellä.

Saatat myös hyötyä ammattitaitoisen parantajan tai etäparantajan avusta, joka voi auttaa sekä uuden ja paremman energian syöttämisessä että yksilöllisessä neuvonnassa.

FAQ

Missä sydänchakra sijaitsee?

Sydänchakra sijaitsee rintakehän keskellä ja toimii siltana ylemmän ja alemman chakran välillä.

Mikä chakra on vihreä?

Sydänchakra on vihreä. Tämä chakra vahvistaa sekä liikettä että tunteita, ja sydänchakraa vahvistaa luonnossa oleminen (vihreä).

Miten voin parantaa sydänchakrani?

Jos sydänchakrassa on epätasapaino, se voidaan parantaa. Voit tehdä sen keskittymällä hyvään elämässäsi, mutta myös olemalla luonnossa, saamalla energiaparannusta parantajalta – tai rakastumalla.

Leave a Comment

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia