horoskooppi24

Vesimies Kuukausihoroskooppi – July

Vesimies Kuukausihoroskooppi – July

Venus muuttaa ystävyyttä edustavaan 11. taloosi 10. jälkeen, mikä tarkoittaa uusia seikkailuja ja kokemuksia ystäviesi kanssa. Se voi myös tarkoittaa, että uusia salaperäisiä ystävyyssuhteita voi syntyä. Ihmiset, joiden kanssa et uskonut sinulla olevan mitään yhteistä, voivat yhtäkkiä saada sinulle aivan uuden merkityksen. Tämä jatkuu aina ensi kuun 6. päivään asti, joten jos sinulla on mielessäsi kerho, luokka tai muu vapaa-ajan aktiviteetti, älä anna sen lopuksi estää sinua! Liity mukaan ja uudet ystävät ja tuttavat vaikuttavat elämääsi. Toinen mahdollisuus on, että joku läheisistä ystävistäsi auttaa sinua saavuttamaan unelman, joka sinulla on ollut pitkään. Sinulla on ehdoton rakkaus saatavilla ystäviesi kanssa. Käytä sitä, se tekee sinulle hyvää ja menestyt enemmän kuin koskaan ennen.

Jos olet sinkku, tämä avaa sinulle mahdollisuuden tavata uusi sielunkumppanisi ystäväsi kautta. Tai ehkä ystävä haluaa esitellä itsensä romanttisena vaihtoehtona. Älä ihmettele, jos romanssi kiihtyy! Tämä on kuukausi, jolloin tunnet itsesi läheisemmiksi rakastamiesi kanssa, ja siksi on mahdollista, että pääset paljon helpommin käsiksi tunteisiisi ihmisten seurassa, joista välität. Jos olet parisuhteessa, sinulla on mahdollisuus esitellä kumppanisi ystävillesi ensimmäistä kertaa. Tämä synnyttää täysin uusia romanttisia tunteita - kyllä, jopa uutta rakkautta!

21. päivä on ikimuistoisin päivä, kun Neptunus ja Venus kohtaavat rakastavassa syleilyssä. Älä jätä tätä mahdollisuutta karkuun. Nauti energiasta ja käytä sitä rakkauden lisäämiseen rakkaillesi. Lisäksi väistämätön auringonpimennys antaa sinun menestyä työpaikallasi. Varo maailmaa, täältä tulet!

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia