Vesimies Kuukausihoroskooppi – October

Vesimies Kuukausihoroskooppi – October

Venus siirtyy merkkisi huipulle 10. päivänä ja pysyy lempeässä Kalojen merkissä seuraavan kuun kuudenteen päivään asti. Tämä tarkoittaa, että luovuutesi on nyt huipussaan. Merkki edustaa sellaisia ​​kykyjä kuin luovuus, henkisyys ja ei vähiten mielikuvitus. Venuksen liikkeen seurauksena sinulla on nyt mahdollisuus näyttää maailmalle, mitä todella osaat. Mutta sen lisäksi, että näet luovia kykyjäsi, pomosi tai kollegasi näkevät myös välähdyksiä nerostasi.

Se voi hyvinkin johtaa jonkinlaiseen hintaan. Se ei jää kenenkään taakse, jos sinulle annetaan mahdollisuus esiintyä julkisesti joko televisiossa, radiossa tai sanomalehdissä. Tämä on myös kuukausi, jolloin sinun tulee ehdottomasti tarttua tilaisuuteen hankkia uusia kuvia verkkosivustollesi tai päivittää mitä tahansa verkkomediaa. Hyödynnä luovia kykyjäsi!

Et tunne kilpailupainetta työpaikallasi tässä kuussa. Jos sinulla on oma yritys, voit edullisesti luoda työntekijöillesi toimintoja, jotka saavat heidät viihtymään ja parantamaan yhteistyötään. Auringonpimennys tarkoittaa sinulle, että laajennat horisonttiasi, koska auringonpimennys tapahtuu 9. talossasi, mikä edustaa henkistä kehittymistä. Tunnet inspiraatiota tutkia uusia näköaloja. Se voi tarkoittaa, että päätät lukea tai opiskella jotain uutta. Ehkä jopa jotain, jota ihmiset pitävät hieman outona verrattuna siihen, mitä teet yleensä. Mutta juuri tästä syystä tunnet vieläkin enemmän motivaatiota nousta uuteen kiinnostuksen kohteeseesi.

Maailma on ontoissa käsissäsi, näytä sille, mitä osaat! Et epäonnistu.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia