Vesimies Kuukausihoroskooppi – March

Vesimies Kuukausihoroskooppi – March

Olet ässässäsi tällä hetkellä, ja siihen on hyvin erityinen syy. Viime kuussa Jupiter muutti merkkisi huipulle ensimmäistä kertaa 12 vuoteen ja toi mukanaan jännittäviä mahdollisuuksia. Ennen kuin voit todella alkaa nauttia tämän suotuisan tähdistön hedelmistä täysillä, työelämässäsi on kuitenkin haasteita, jotka sinun on ensin voitettava. Tämä alkaa suotuisalla täysikuulla 7. päivänä, joka liittyy läheisesti Jupiteriin. Täällä voi hyvinkin olla työtarjous tai ylennys, mutta tämä uusi mahdollisuus ei ole ilman dramatiikkaa. Tärkeä keskustelu kumppanisi kanssa saattaa olla tarpeen ennen kuin palaset loksahtavat paikoilleen.

Mercury tulee urasi sektorille d. 12 ja on täällä ensi kuun 4. päivään asti. Tämä auttaa sinua neuvottelemaan, ei vain töissä vaan myös yksityisesti. Älä kuitenkaan unohda, että meillä on kaksi korvaa syystä; kyvylläsi kuunnella voi olla suuri vaikutus päätöksiin tänä aikana. Varsinkin kuun loppupuolella saattaa olla hyvä pitää tämä neuvo mielessä, kun tilaisuus kerätä löysät päät jonkun erityisen henkilön kanssa elämässäsi.

Pidä silmällä 22. päivää, jolloin värähtelevä täysikuu Syövän merkissä voi vaikuttaa suuresti rakkauselämääsi ja johtaa syviin keskusteluihin ja sentimentaaliseen arkuuteen. Ehkä on aika ottaa uusi polku rakkauden polulle?

Onko sinulla lapsia tai aiotteko hankkia niitä, tämä aika antaa sinulle mahdollisuuden arvioida vanhoja tapoja ja kokeilla jotain uutta, josta voi olla hyötyä sekä sinulle että lapsillesi. Se voi olla sekä henkisellä että ideologisella tasolla, jossa voit uskaltaa uusiin ajatus- ja toimintamalleihin, tai täysin epäkäytännöllistä lihattomien päivien tai uuden perhetoiminnan muodossa. Kuukauden viimeisenä päivänä Mars siirtyy tulosektorillesi, ja sekä sinä että lompakkosi hyötyvät siitä.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia