horoskooppi24

Tähtimerkki: Vesimies

Vesimies, olet niin antelias, kun on kyse ajastasi ja henkilökohtaisista voimavaroistasi, että saat todennäköisesti mitalin tai jonkin muun kunniallisen tunnustuksen kovasta työstäsi ja siitä, miten olet vaikuttanut muiden ihmisten elämään tässä maailmassa.

Tuntematon on vain ystävä, jota et ole vielä tavannut, eikö niin, Vesimies? Olet luultavasti mukana politiikassa tai vapaaehtoistyössä ja työskentelet opettajana, sairaanhoitajana, sosiaalityöntekijänä, psykologina tai oikeastaan missä tahansa, mihin liittyy muiden ihmisten auttaminen.

Vaikka sinua eivät ohjaa tunteet yhtä paljon kuin äly, saatat välillä kamppailla sen kanssa, ettet joudu liian henkilökohtaisesti osalliseksi, koska olet todella vilpittömästi huolissasi muista.

Vesimiehen merkissä syntyneillä on todennäköisesti elinikäisiä ystävyyssuhteita. Sinua vetävät puoleesi omituiset ihmiset, jotka erottuvat joukosta aivan kuten sinäkin. Tästä huolimatta olet loistava verkostoitumaan ja saat ystäviä melkein kenen tahansa kanssa.

Etsit aina parasta kaikista ihmisistä etkä koskaan tuomitse. ‘Elä ja anna elää’ näyttää olevan mottosi. Eksentrinen, spontaani ja kokeileva luonteesi tekee sinusta hauskan ystävän. Otat aina haasteen vastaan ja tykkäät kokeilla uusia asioita (myös ruokaa).

Kapinallinen sisimmässäsi kehottaa sinua kokeilemaan kaikkea ainakin kerran. Saat energiapotkua hauskuudesta ja muutoksesta. Rakastat saada ihmiset nauramaan etkä välitä siitä, mitä muut ajattelevat, mutta sarkastinen huumorisi ei sovi kaikille!

Romanttisessa suhteessa etsit ennen kaikkea sellaista, joka vastaa kommunikointitarpeitasi. Saatat olla hieman hankala, sillä tulet toisinaan todella itsepäiseksi ja haluat saada tahtosi läpi ihan vain sen vuoksi, vaikka tietäisitkin, ettet ole oikeassa. Vaikka olet hyvin sosiaalinen, tarvitset myös omaa aikaa rentoutuaksesi. Meditaatiosta on sinulle paljon hyötyä, ja se auttaa sinua tuntemaan itsesi maadoittuneeksi ja samalla osaksi jotain suurempaa.

Hyviä piirteitä:Olet nokkela ja erittäin älykäs. Olet luultavasti edelläkävijä, kun on kyse muodista ja vempaimista, eikä olisi yllättävää, jos Vesimies keksisi seuraavan hienon sovelluksen, joka helpottaa monien ihmisten elämää. Koska olet suvaitsevainen ja äärimmäisen kärsivällinen useimpia ihmisiä kohtaan, olet loistava ystävä ja auttaja sanan laajimmassa merkityksessä.

Vähemmän hyviä piirteitä: Et pidä suunnittelusta, joten saatat haluta hankkia itsellesi henkilökohtaisen avustajan. Valitettavasti Vesimies-syntyneet ovat alttiita masennukselle. Jos et tunne, että sinua ei arvosteta – etenkään työpaikalla – tulet raivostuneeksi tai tunnet itsesi mahdollisesti synkäksi ja turtuneeksi. Sinulla on hyvin suorasanainen tarve tuntea itsesi arvostetuksi ja olla jonkun kiintymyksen kohteena. Varo energiapisaroita!

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia