horoskooppi24

Vaaka Kuukausihoroskooppi – July

Vaaka Kuukausihoroskooppi – July

Kunnianhimoisille kuukausi tarjoaa loistavan mahdollisuuden astua eteenpäin kätketyllä lahjakkuudella. Voi olla esimerkiksi, että olet työstänyt kirjaa, ideaa uudesta tuotteesta tai suunnittelet oman yrityksen perustamista, jonka olet vihdoin valmis esittelemään ulkomaailmalle. Mahdollisuuksia on monia, ja ne alkavat näkyä jo noin 6. Tässä rakkausplaneetta Venus on täydellisessä kulmassa Uranukseen, joka on yllätysplaneetta. Toisin sanoen tämä ainutlaatuinen tähdistö tasoittaa tietä menestykselle, joten älä huijaa itseäsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta antaa valosi loistaa enemmän kuin koskaan ennen - on tullut aika näyttää, minkä arvoinen olet!

Kun Venus on tulosektorillasi ja Uranus 4. talossasi, on myös hyvät mahdollisuudet ansaita rahaa kiinteistöillä. Harkitse vaihtoehtojasi ja lakko, jos saat paljon. 15. päivän auringonpimennyksen myötä tulovirtasi vahvistuu, ja tämä tarkoittaa, että tunnet jonkin aikaa, kuinka rahaa tulee sinulle ilman suurta vaivaa. Ehkä saat runsaan palkankorotuksen tai huomaat, että voit ansaita jostain, jota et kuitenkaan kuluta kotona? Hyödynnä kaikki mahdollisuutesi ansaita hieman ylimääräistä, mutta ole varovainen, sillä rahat voivat nopeasti kadota uudelleen, jos et välitä.

Kuukausi tarjoaa myös hyödyllisiä yhteistyösuhteita, jotka parantavat suhdettasi joihinkin työläämpiin työtehtäviin, joiden ratkaisemisesta uudella tavalla saat yhtäkkiä iloa. Kiinnitä erityistä huomiota 10. päivään, jossa erityinen henkilö tekee elämästä hieman hauskempaa työssä. Jos olet sinkku, tästä yhteistyöstä voi kehittyä enemmän kuin pelkkä ammatillinen yhteys. Jos toisaalta olet vakaassa suhteessa, on 21. päivän tienoilla mahdollisuus romanttiseen pakomatkaan, jossa sinulla on mahdollisuus vetää pistoke muutamaksi päiväksi.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia