Vaaka Kuukausihoroskooppi – October

Vaaka Kuukausihoroskooppi – October

Anteliaisille on tässä kuussa hyviä uutisia raharintamalla. Tämä johtuu siitä, että rakkausplaneetta Venus on jo siirtymässä tulosektorillesi 10. päivänä, missä se vaikuttaa tulovirtaasi aina seuraavaan kuukauteen asti. Tämä taloudellinen muutos vaalii suhdettasi rahaan ja avaa uusia ja luovia tapoja ansaita rahaa, varsinkin jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja tai sinulla on itsenäinen harrastusyritys. Istu alas ja iloitse siitä runsaudesta ja harmoniasta, jonka Venus tuo mukanaan tässä kuussa. Olet ansainnut sen!

Henkilökohtaisella rintamalla tulee myös muutoksia tässä kuussa. Äskettäisen kuunpimennyksen myötä suhdesektorillasi on uusia energiavirtoja lähisuhteissasi, jotka kulkevat huomiosi mukana. Ehkä olet ottanut askeleen ja olet menossa naimisiin ja nyt nautit taas kiireestä ja ihastuksesta tai olet muuten sitonut sinut henkisesti tai taloudellisesti johonkin hyvin erityiseen ihmiseen elämässäsi. Joka tapauksessa tämä kuukausi kuplii sinulle positiivisuutta ja onnea. Omaksu tämä yläkerrassa kellumisen tunne ja viljele rakkautta, joka virtaa lävitsesi juuri nyt. Se vakauttaa sinua ja antaa sinulle sisäisen rauhan, ja sinä sekä muut ympärilläsi olevat näkevät sen positiivisesti, jotka tuntevat automaattisesti vetoa valosi ja ylijäämämäisen energiasi suhteen.

Suotuisa auringonpimennys 15. päivänä antaa sinulle myös mahdollisuuden katsoa sisäänpäin ja latautua joidenkin hektisten kuukausien lisäksi, joissa on paljon askareita ja happamia työtehtäviä. Hyödynnä tämä tilaisuus rentoutua, äläkä ole kalpea tekemässä jotain hyvää itsellesi tässä kuussa. Vietä päivä yksin ympärilläsi ja osta jotain herkullista itsellesi. Olet ansainnut sen siinä määrin, ja muista, että on OK sanoa ei silloin tällöin. Kiität varmasti itseäsi.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia