horoskooppi24

Tietoja Horoskooppi24

horoskooppi24.fi-sivustoa pyörittää vapaaehtoisvoimin joukko omistautuneita astrologian harrastajia Tanskasta ja Yhdysvalloista. Kulumme katetaan Google AdSense -ohjelmilla.

Tavoitteenamme on olla maailman paras ilmainen horoskooppisivu.

Tarjoamme ilmaisen, käyttäjäystävällisen alustan päivittäisten, viikoittaisten, kuukausittaisten ja jopa vuosittaisten horoskooppien lukemiseen.

Horoskoopit ovat yksilöllisiä jokaiselle 12 horoskooppimerkille, mutta huomaa, että emme tarjoa minkäänlaisia henkilökohtaisia horoskooppeja. Emme koe tarvetta lisätä valtavaa määrää sivustoja, jotka yrittävät myydä sinulle (usein ylihintaisia, pitkiä ja tietokoneella luotuja) henkilökohtaisia horoskooppeja.

Päätarkoituksemme on tehdä sinulle mahdollisimman helpoksi löytää juuri etsimäsi horoskooppi, olipa se sitten oma vuosihoroskooppisi, kaverisi viikkohoroskooppi, pomosi päivähoroskooppi tai suosikkiserkkusi kuukausihoroskooppi tai jopa viime viikkojen horoskoopit kaikille merkeille.

Otamme mielellämme vastaan kaikki kommentit ja palautteen!

Toivomme, että nautit horoskooppiemme lukemisesta ja pidät niitä sekä hyödyllisinä että viihdyttävinä. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää tai kritiikkiä, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Laita meille vain pari riviä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Pyrimme aina parantamaan ja antamaan sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ilmaisesta palvelustamme.

Parhain terveisin,

Tiimi horoskooppi24.fi 

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia