horoskooppi24

Tähtimerkki: Rapu

Jatkuvasti muuttuva luonteesi tekee sinusta kaikista merkeistä vähiten ennustettavan. Yhtenä hetkenä vaikutat aidosti iloiselta ja naureskelet, mutta seuraavana hetkenä olet kärttyisä ja ärtyisä.

Mielialanvaihtelujasi voi verrata vuoroveden vaihtelun myrskyisyyteen, mikä on täysin järkevää, koska sinua hallitsee kuu ja elementtisi on vesi.

Se ei kuitenkaan tunnu häiritsevän sinua. Useimmiten pääset myös helpolla, sillä kiintymyksen ja empatian osoittaminen muita kohtaan kuuluu tärkeimpiin luonteenpiirteisiisi. Toinen niistä on tärkeämpi kuin toinen.

Kuten merkkiäsi edustava rapu, olet ulkoisesti kova, mutta sisältä todella pehmeä. Eikä sinua haittaa kävellä sivutolkulla saadaksesi haluamasi ja välttää mieluiten vastakkainasettelua matkalla. Kova kuoresi on vain tapa suojella itseäsi loukkaantumiselta.

Kestää jonkin aikaa päästää ihmiset sen ohi, mutta kun luotat heihin ja he pääsevät läpi, he elävät sydämessäsi ikuisesti. Mikään ei ole sinulle tärkeämpää kuin perhe ja ystävät. Toisista huolehtiminen on sinulle hyvin tärkeää, ja onnellisuutesi riippuu siitä. Itsetuntosi on vahvasti yhteydessä siihen, että tunnet itsesi tarpeelliseksi.

Vesimerkkinä sinua viehättää salaperäinen syvyys ja tuntemattoman etsiminen. Pidät pehmeistä äänistä, sateesta katolla tai aaltojen murtumisesta, voit olla hyvin lempeä ja rauhoittava ympäristöllesi silloin, kun se on tarpeen. Ja loistavien intuitiivisten taitojesi – toisinaan melkein psyykkisten – ansiosta tiedät, milloin se on tarpeen!

Hyviä piierteitä: Rohkea ja suojeleva. Lojaali ystävä. Ravut tarttuvat johonkin, mistä pitävät, eivätkä koskaan päästä irti. Useimmilla Ravun merkissä syntyneillä ihmisillä on vahva muisti ja intuitio, eivätkä he ole helposti petettävissä. Rehellisyytesi pelottaa joitakin, mutta sitä arvostavat suuresti ne, jotka todella tuntevat sinut ja ymmärtävät, että tarkoitat aina hyvää.

Vähemmän hyviä piirteitä: Arvaamaton. Toisten voi olla vaikea ymmärtää mielialanvaihtelujasi. Se aiheuttaa usein väärinkäsityksiä ja saa sinut vaikuttamaan hieman lapselliselta ja epävarmalta. Hyvin suorasanainen pelko yksin jäämisestä ja tarve tuntea itsensä tarpeelliseksi lisäävät epävarmuutta. Ravut rakastavat herkutella elämän hyvillä asioilla, mutta varo syömästä liikaa. Se voi johtaa ummetukseen ja muihin ruoansulatusongelmiin.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia