horoskooppi24

Oinas Kuukausihoroskooppi – June

Oinas Kuukausihoroskooppi – June

Et ole melkein koskaan yksin. Johtuipa siitä, että olet ihmisten seurassa tai ajatusten kanssa, ympärilläsi on aina joku. Ja tässä kuussa on tärkeää kehittää yhtenäisyyttä ja verkostoasi. Se koskee erityisesti uraasi, mutta se koskee myös yksityisyyttäsi. Töissä on saattanut olla draamaa ja se on vaikuttanut kaoottiselta. Mutta Venus on muuttamassa kuudenteen taloon edustaen uraa ja työtä toisessa, ja tämä selventää, miksi työdynamiikassa on yhtäkkiä tapahtunut niin suuria muutoksia. Tämän konstellaation avulla voit odottaa siivoamistasi valtavasti ja tunnet yhtäkkiä uutta ylijäämää ja iloa työpaikallasi esiintymisestä. Fantastinen!

Viime kuussa onnenplaneetta Jupiter muutti 7. taloosi, mikä edustaa sitoutumista. Tämä tarkoittaa, että verkostosi on vain tullut lähemmäksi sinua, ja tulevana vuonna ihmiset, joiden kanssa olet solminut liittojasi, tekevät elämästäsi vain paremman. D. 7. voi olla esimakua kaikesta, mitä on varastossa, kun uusi kuu luo selkeyttä suhteenne. Hyvät asiat odottavat, ja jos olet äskettäin tavannut potentiaalisen poikaystävän, uusikuu voi auttaa saamaan jännittävää edistystä rakkauden rintamalla. Ehkä jopa yhdessä muuttamisesta puhumisena tai vastaavana.

Jos olet vakaassa suhteessa, tämä kuukausi vain lähentää teitä. Suhteesi vahvistuu ja tunnet siteesi vahvistuvan. D. 22. on valmistellut sinulle taloudellisen oppitunnin. Saat tänä päivänä joko tappion tai voiton. Kummassakaan tapauksessa sinun ei pitäisi ottaa yhtä tai toista liian painavaa tai liian kevyttä. Mitä ikinä tapahtuukaan, se vaikuttaa tämän vuoden suunnitelmiisi.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia