horoskooppi24

Skorpioni Kuukausihoroskooppi – June

Skorpioni Kuukausihoroskooppi – June

Tässä kuussa saat entistä enemmän yhteyttä uuteen puoleesi, joka on saattanut olla hiljaa viime aikoina ja paljasti itsensä vasta viime kuussa. Kun Jupiter oli hengellisyyden 12. talossasi viime kuussa, olet nyt erityisen herkkä vatsatunneillesi, ja tämä voi ilmetä hienostuneena haavoittuvuudena jopa ympärilläsi oleville asioille. Toisten mielestä saatat vaikuttaa yliherkältä, mutta itse asiassa olet löytämässä uudelleen yhteyden tärkeään osaan itseäsi. Tämä voi näkyä muun muassa sitoutumisessasi humanitaariseen järjestöön tai luontoon, jota etsit enemmän tässä kuussa.

Onneksi universumi on kanssasi tällä matkalla henkiseen sisäisiisi. Tämä näkyy erityisen selvästi uudenkuun 7. päivänä, jolloin tunnet suurempaa yhteenkuuluvuutta ympärilläsi olevien ihmisten kanssa ja kuulet sisäisen äänesi puhuvan selvemmin. Se voi aluksi tuntua vieraalta, mutta se on täysin luonnollista. Tämän uudistuneen sensaation myötä sosiaalisten suhteesi ympärille syntyy uusi tunnelma. Tämä tarkoittaa, että tässä kuussa tunnet olevasi enemmän läsnä ystäviesi kanssa ja lepäät siten enemmän suhteissasi muihin. Huomaat siksi, että ihmiset luottavat sinuun tässä kuussa yhä enemmän - ja hyvästä syystä; sinulla on vastaukset!

Rakkauden rintamalla on myös hyviä uutisia. Läsnäolosi ja itseluottamuksesi paistavat läpi, ja se houkuttelee automaattisesti ympärilläsi olevia ihmisiä. Jos et ole parisuhteessa, voit hyötyä tästä asemasta. Jos toisaalta olet parisuhteessa, voit tässä kuussa odottaa pitkiä, syvällisiä keskusteluja rakkaasi kanssa, jotka tuovat teidät lähemmäksi toisianne. Täysikuun myötä 22. päivänä suhteeseenne syntyy erityinen tilanne, jossa tunteet juoksevat vapaasti. Tämän korvaa Mars, joka 29. päivänä siirtyy koti- ja perhesektorillesi, jossa hän ilmentää näitä muutoksia. Ehkä muutat yhteen rakkaasi kanssa tai päätät remontoida ja valmistautua uuteen yhteiseen jaksoon.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia