Skorpioni Kuukausihoroskooppi – May

Skorpioni Kuukausihoroskooppi – May

Sinulla on tässä kuussa valinta: voit vapauttaa itsesi tai voit antaa itsesi tallata. Taloudellinen tilanteesi voi olla pysähdyksen ja virtauksen sekoitus, joka menee ylös ja alas. Ota rauhallisesti, sen pitäisi luultavasti korjata itseään jatkuvasti. Muista, että tämä on kuukausi, jolloin käytät tilaisuutta. Voit saada suuren laskun tai odottamattoman taloudellisen jalan, mutta älä stressaa liikaa siitä, mitä sinulla on rahaa loppukuukaudeksi tästä huolimatta. Eläminen maksaa, ja ota tämä indikaattorina siitä, että hallitset taloutesi. Jos ajattelet liikaa rahaa tässä kuussa, se voi aiheuttaa sinulle tarpeetonta stressiä. Luota siihen, että pärjäät itse – se toimii hyvin sinulle.

D. 17. Mars siirtyy 12. taloosi edustaen sukupuuttoa. Bounty-rannalla voisi hyvin makaamaan ja on houkuttelevaa sulkeutua sisään ja odottaa kesää, kun ulkona pakkanen raivoaa. Saatat huomata, että tänä aikana aloitat uuden tuottoisen projektin luolassasi. Mutta toisaalta saatat myös huomata, että menetät osan energiastasi. Tämä voi kestää ensi kuun 16. päivään asti. Jos näin tapahtuu, sinun tulee ottaa se merkkinä siitä, että tarvitset lepoa.

Kehosi ja mielesi tarvitsevat latautumista silloin tällöin, joten anna heille, mitä he tarvitsevat. Pysy sisällä, kääri itsesi huoviin ja katso hyvä sarja. Älä käynnistä uusia rakkausluomuksia tai villejä työprojekteja tänä aikana. Tunnet vain turhautumista, kun asiat eivät mene haluamallasi tavalla. Sen sijaan anna itsellesi aikaa löytää uusia voimia.

16. päivän jälkeen tapahtuu uusia ja jännittäviä asioita. Cosmos on ilkikurinen strategi, mutta luota siihen. Suuntaa sen sijaan ajatuksesi hyviin asioihin elämässä, äläkä sano kyllä ​​monille hallitsemattomille projekteille. Olet tärkeä ja terveytesi on ehdottomasti tärkeä. Ei stressiä, kaikki varmaan järjestyy.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia