Rapu Kuukausihoroskooppi – March

Rapu Kuukausihoroskooppi – March

Tällä moondecillä ei ole vain kellonsoittoa odottamassa sinua, rakas ystävä! Mukana on myös onnea, rakkautta ja huolta itsestäsi ja omastasi. Viime kuussa Jupiter oli kanssasi, ja hänen onnensa viedään loistavaan kuukauteen. Uusikuu sopii hyvin tähän näkymään, ja 7. päivänä ja siitä eteenpäin voit luottaa taikuuteen ilmassa. Jos olet sinkku, tapaat varmasti uuden ja salaperäisen tuttavuuden, joka vie aistisi uusiin korkeuksiin. Varsinkin nyt, kun Jupiter ja uusikuu kohtaavat viidennessä talossasi. Hyvä vinkki: lepää itsessäsi ja luota siihen, että universumi on kanssasi.

Jos olet tässä kuussa tavallista luovempi, se ei ole täysin sattumaa. Tunnet olosi erityisen inspiroituneeksi tässä kuussa ja tästä inspiraatiosta voit luoda jännittäviä ja hämmästyttäviä asioita. Tämä voi olla kirjoittamalla, ottamalla kuvia, maalaamalla tai jotain aivan muuta. Mitä tahansa, se tulee olemaan menestys. Myös ystävät ja perhe rohkaisevat sinua luoviin projekteihisi, ja luoville kykyjellesi saattaa jopa olla kysyntää. Kiinnitä erityistä huomiota 6. päivän jälkeiseen aikaan, jolloin Merkurius palaa normaalille kiertoradalle oltuaan taaksepäin. Se nopeuttaa projektejasi ja antaa sinulle täysin uuden virtauksen tunteen.

12. talossasi syövän merkissä oleva täysikuu, joka edustaa haavoittuvuutta, tapahtuu d. 22. Tämä voi auttaa sinua luopumaan monista tunteista, joita on kertynyt pidemmän ajan kuluessa, joko suhteessa perheeseen tai työhösi. Mars puolestaan ​​muuttaa sisään 29. päivänä ja lupaa uusia horisontteja. Tämä saattaa saada sinut esittämään kysymyksiä, kuten: minne olen menossa? Mitkä ovat unelmani? Luota siihen, että signaalivahva planeetta täyttää sinut kosmisella energialla ja antaa sinulle rohkeutta löytää nämä vastaukset syvältä itsestäsi.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia