horoskooppi24

Härkä Kuukausihoroskooppi – July

Härkä Kuukausihoroskooppi – July

Olet edelleen hieman järkyttynyt viime kuukauden jälkeen. Kuunpimennys on ravistellut sinua ytimeen, ja sinun on vain päästävä jälkijäristysten päälle. Olet saanut uutta tietoa ja aiot käyttää tätä. Se voi liittyä joko suhteeseesi, tottumuksiin tai terveyteen. Mitä tahansa, sinun pitäisi luultavasti saada asiat hallintaan. Jossain vaiheessa tässä kuussa nämä uudet oivallukset tulevat esiin. Riippumatta sinusta, ihmissuhteistasi tai mistä tahansa muusta elämässäsi liittyvästä, jonka on päästävä ulos varjoista, pitkän pohdiskelun jälkeen sinulla on voimaa ottaa hallinta haltuun.

Myös taloutesi muuttuu, onneksi positiivinen! Se tapahtuu 10. päivästä noin 6. päivään ensi kuussa, jolloin Venus vierailee 8. talossasi edustaen taloutta ja sijoituksia. Se voi olla mitä tahansa bonuksesta rahaan, jonka saat yllättäen takaisin lämmityslaskustasi. Se ei kuitenkaan lopu tähän. Kumppanillasi on myös mahdollisuus saada taloudellista bonusta tänä aikana, ja sinäkin hyödyt siitä. Sinun tulee kuitenkin olla varovainen uuden omaisuutesi kanssa! Varsinkin noin 17. Tässä vaiheessa talouteen liittyy liikaa riskejä, joten jos olet harkinnut sijoittamista tai ostamista jostain kallista, josta olet haaveillut, odota hetki sen kanssa - siitä voi tulla ruma.

Sinua siunataan kuitenkin jälleen 15. päivän tienoilla, kun auringonpimennys pommittaa kumppanisektoriasi odottamattomalla aistillisuudella ja läheisyydellä. Jos olet parisuhteessa, tämä tarkoittaa, että sinulla ja kumppanillasi on mahdollisuus astua uudelle tasolle suhteessasi. Jos suhde on uusi, tämä voi tarkoittaa, että otat kokonaan uuden askeleen. Ehkä otat askeleen ja muutat yhdessä? Auringonpimennys ei ole hyväksi vain pariskunnalle, vaan myös yksilöille, joten tartu tilaisuuteen!

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia