Härkä Kuukausihoroskooppi – May

Härkä Kuukausihoroskooppi – May

Turvallisuuden etsijälle tämä kuukausi voi osoittautua hieman haastavaksi. Kun 1. päivänä on runsas täysikuu, tämä kuukausi tekee suuren päätöksen, joka vaatii huomiotasi - ja päätöstäsi. Se voi olla parisuhteessanne, jossa vanha riita on ratkaistava lopullisesti, tai työpaikalla, jossa vaarana on, että joudutte vetämään rajan pomon tai kollegan eteen kylmällä ilmalla välillänne. Mutta muista vain, että et voi muuttaa mitään, jos et tee jotain tilanteelle. Se saattaa saada jäätä vatsaasi, kun seisot takajaloillasi ja joudut taistelemaan asian kanssasi.

Mitä tahansa aiot tehdä puuttuaksesi epätasa-arvoon parisuhteessasi, huonossa työpalkassa tai jotain aivan muuta, kiinnitä erityistä huomiota 17. päivään, jolloin kaunis uusikuu 9. talossasi korkeakoulussa antaa sinulle rohkeutta ja yleiskuvan tilanteesta siinä määrin, että tunnet olosi mukavammaksi myrskyn keskellä. Samalla aika 17. päivän tienoilla on kypsä opiskelemaan kurssia tai muuta todistusta, jota olet pitkään harkinnut ja joka voi laajentaa näköalojasi uuteen elämäntapaan. Koskaan ei ole liian myöhäistä vaihtaa raitaa ja kokeilla jotain uutta.

Myöhemmin kuussa on jälleen mahdollisuus jännitykseen, kun Mars liikkuu kumppanuussektorillasi, jossa hän hallitsee ensi kuun 16. päivään asti. Tänä aikana sinun on siksi varottava tarpeettomia riitoja ja erimielisyyksiä kotirintamalla, jossa voi joskus olla tarpeen mennä pitkälle kävelylle tai nukkua sohvalla, kunnes olette molemmat paikassa, jossa voit puhua ääneen tupakoimatta. . tots toisilleen. Älä kuitenkaan ole liian tuomitseva, sillä voi olla, että kumppanisi käy läpi jotain vaikeaa, jota hän ei pysty kommunikoimaan sinulle kunnolla. Yritä olla olemassa toisillesi, mutta ota vastaan ​​vain ne lyönnit, jotka todella ansaitset.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia