horoskooppi24

Tähtimerkki: Leijona

Synnynnäinen johtaja, joka rakastaa ottaa ohjat käsiinsä, ja kykysi tuoda esiin muiden parhaat puolet johtaa uskollisiin tiimin jäseniin ja ystäviin. Sana “epäilys” ei kuulu sanavarastoosi.

Sinulla on taipumus ajatella ja toimia isommin kuin muut uskaltavat. Näet aina kokonaiskuvan, mutta et kiinnitä niin paljon huomiota yksityiskohtiin. Käsityö ei ole oikein sinun juttusi.

Otat mieluummin vastuun siitä, että muut suorittavat työn. Vaikka vallanhimosi saa sinut toisinaan ottamaan liian paljon vastuuta, osaat varmasti myös rentoutua, ja sinulla on hyvin avoin intohimo ylellisyyttä kohtaan.

Leijonan merkissä syntyneet tarvitsevat paljon kohteliaisuuksia ja huomiota tunteakseen itsensä rakastetuksi. Kukoistat imartelusta ja rakastat eniten sitä, että päät kääntyvät, kun astut huoneeseen. Vaikka itsevarmuutesi ja karismaattisuutesi vetoavat muihin, varo, ettet vaikuta liian itsekeskeiseltä.

Tulen merkkinä vaikutat intohimoiselta ja lämminsydämiseltä. Olet todennäköisesti hyvin idealistinen ja aina kriittisesti ajatteleva. Se ei ehkä näy kaikille ympärilläsi, mutta sinussa on myös syvempi filosofinen ja joskus uskonnollinen puoli.

Hyviä piirteitä:Rohkea, kunnianhimoinen, itsevarma ja voimakastahtoinen ovat kaikki sanoja, joilla ystävät ja kollegat todennäköisesti kuvailisivat sinua. Tiedät, mitä haluat, ja yleensä saat sen myös toteutettua, etkä vähiten urasi suhteen.

Vaikutat älykkäältä, mutta mutkattomalta. Ihmiset haluavat, että sinä johdatat heitä, Leijona. Vaikka kurinalaisuudellasi ja erinomaisella organisointikyvylläsi saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa, todellinen syy on todennäköisemmin ulospäinsuuntautunut, aito ja luotettava persoonallisuutesi.

Vähemmän hyviä piirteitä: Hallitseva, ylpeä ja näennäisen itsenäinen oleminen saattaa joskus vaikuttaa ylimieliseltä ja itsekeskeiseltä. Sydämen asioissa, sinun kanssasi, kyse on siitä, että tunnet olevasi rakastettu ja arvostettu.

Olet hyvin intohimoinen, ja muut tuntevat helposti vetoa sinuun, ja koska sinulla on niin paljon rakkautta annettavana, saatat kokea, että sinun on vaikea olla yksiavioisessa suhteessa. Ole varovainen, ettet ylitä rajaa ja päädy todella pahaan eroon tai jopa avioeroon, jos olet naimisissa. Syvästi et pelkää yksinäisyyttä ja tarvitset perhettäsi ja ystäviäsi enemmän kuin mitään muuta.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia