horoskooppi24

Horoskooppimerkki – tähtimerkki

Nykyaikainen länsimainen astrologia sai alkunsa siitä, kun varhaisimmat ihmiset katselivat tähtitaivasta ja ajattelivat, että kosmoksen muuttuvilla muodoilla ja kuvioilla täytyi olla jonkinlainen vaikutus maan asukkaiden elämään.

Sinun ei tarvitse edes tietää, minä vuonna he ovat syntyneet. Tutustu kaikkiin alla lueteltuihin 12 tähtimerkkiin ja niiden päivämääriin ja klikkaa niitä, joista haluat lukea. 

♈ Oinas tähtimerkki
♉ Härkä tähtimerkki
♊ Kaksoset tähtimerkki
♋ Rapu tähtimerkki
♌ Leijona tähtimerkki
♍ Neitsyt tähtimerkki
♎ Vaaka tähtimerkki
♏ Skorpioni tähtimerkki
♐ Jousimies tähtimerkki
♑ Kauris tähtimerkki
♒ Vesimies tähtimerkki
♓ Kalat tähtimerkki

Tämä oli astrologian alku. Aurinkomerkkiversio on nykyään yksinkertaisin ja laajimmalle levinnyt astrologian muoto länsimaisessa yhteiskunnassa. Eläinradan 12 tähdistöä – tai yksinkertaisesti tähtimerkit – liittyvät maapallon kiertoon ja auringon, kuun ja planeettojen kulkuun kunkin eläinradan merkin läpi avaruudessa kalenterivuoden aikana.

Tähtimerkkisi määräytyy niin sanotun ascendantin perusteella, joka on syntymähetkelläsi itäisessä horisontissa nouseva horoskooppimerkki.

Kaikkia tähtimerkkejä kuvataan yksitellen joko aktiivisiksi (ulkoapäin suuntautuviksi) ja maskuliinisiksi tai passiivisiksi (itseään ylläpitäviksi) ja feminiinisiksi. Lisäksi merkit on jaettu neljään ryhmään, joita edustaa jokin elementti: Maa, tuli, vesi ja ilma.

Jaotteluilla ja elementeillä on merkittävä rooli kunkin tähtimerkin alla syntyneiden ihmisten persoonallisuuspiirteiden perusominaisuuksien ja niiden taustalla olevien merkitysten ymmärtämisessä. Ne auttavat meitä ymmärtämään ja tunnistamaan paljon sekä itsestämme että muista.

Ainoa tieto, jonka tarvitset saadaksesi selville, minkä horoskooppimerkin alla olet syntynyt, on syntymäpäiväsi. Sama pätee myös kaikkiin muihin. Jos tiedät ystävien, perheenjäsenten, työtovereiden tai muiden syntymäpäivän, voit helposti selvittää, mihin tähtimerkkiin he kuuluvat.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia