horoskooppi24

Tähtimerkki: Neitsyt

Voi minun Neitsyttäni! Olet perfektionistin ruumiillistuma. Teet asiat aina oikein ensimmäisellä kerralla, joka kerta, eikä mikään yksityiskohta jää huomaamatta, mikä tekee Neitsyistä todellisen rikkauden työpaikalla. Rakastat palvella, hoivata ja auttaa muita.

Vaikka sairaanhoitajan ammatti ei olisikaan sinun ammattisi, toimit silti sairaanhoitajana aina, kun saat tilaisuuden. Toisten auttaminen on ykköstavoitteesi kaikilla elämän osa-alueilla, mikä tekee sinusta loistavan vanhemman ja kumppanin.

Ole tietoinen siitä, että jotkut saattavat päätyä käyttämään empaattisuutta ja avuliasta luonnettasi hyväkseen.

Ystävät kuvailisivat sinua hyväsydämiseksi, hauskaksi, äärimmäisen huolehtivaksi ja (joskus vähän liiankin) rehelliseksi. Kun et treenaa tai laske kaloreita, et rakasta mitään muuta kuin olla perheen ja ystävien seurassa.

Vaikka suhtaudutkin näennäisen vakavasti kaikkeen elämässä, osaat ehdottomasti pitää hauskaa. Et luultavasti kieltäytyisi juhlakutsusta, vaikka todennäköisesti pidätkin mieluummin älyllisesti haastavista keskusteluista tai jäät kotiin lukemaan.

Maan merkkinä rakastat luonnossa oleskelua ja käsillä tekemistä. Yksinolo ei pelota sinua, kunhan tiedät olevasi rakastettu, tarpeellinen ja arvostettu. Sinulla on tapana pitää itsesi hyvin kiireisenä useimpina päivinä, ja hyötyisit suuresti ja tuntisit olosi virkeäksi viikonlopusta maaseudulla. Älä unohda välillä vetää töpseliä ja mieti aina kahdesti, ennen kuin otat lisää vastuuta.

Hyviä piirteitä:Vahvuuksiasi ovat käytännöllisyys, nokkeluus ja yksityiskohtien huomioiminen. Vaikka jotkut saattavat nauraa äärimmäiselle nirsoudellesi ja kriittisyydellesi, tiedät, kuka saa viimeisen naurun.

Strategisia taitojasi arvostettaisiin suuresti missä tahansa tiimissä. Vaikka pidätkin käytännön asioista huolehtimisesta ja vaikutat ulospäin varsin rationaaliselta, sinussa on myös unelmoiva puoli. Maan merkkinä olet myös hyvin luova ja voit muuttaa minkä tahansa luonnosta löytämäsi asian joksikin kauniiksi ja taiteelliseksi. Älä pelkää päästää irti ja näyttää sisäistä itseäsi maailmalle, Neitsyt. Olet ihastuttava olento.

Vähemmän hyviä piirteitä: Ylivarovaisuudella ja liiallisella kriittisyydellä itseäsi ja muita kohtaan voi olla vakavia seurauksia. Terveysfriikit ja ruokafanaatikot syntyvät usein Neitsytmerkissä.

Tarpeesi pyrkiä aina täydellisyyteen ja sanoa mielipiteesi (vaikka mielipidettäsi ei kysyttäisikään) voi olla muiden vaikea käsitellä – joskus hiljaisuus on kultaa, Neitsyt! Taipumuksesi ottaa liikaa vastuuta tekee sinusta alttiin stressille. On ihan ok sanoa joskus “ei”!

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia