Kalat Kuukausihoroskooppi – October

Kalat Kuukausihoroskooppi – October

Tämä kuukausi on täynnä uusia kokemuksia ja seikkailuja. Tunnet vetoa tutkia henkistä tai älyllistä. Venus siirtyy 9. taloosi edustaen kokemuksia. Tämä tapahtuu 10. päivänä ja kestää ensi kuun 6. päivään. Tämä tarkoittaa, että voit rakastua uuteen kiinnostukseen. Älä pidättele itseäsi, anna itsesi syventyä tähän uuteen, niin opit paljon enemmän kuin odotit. Sammuta janosi viisaudella, se ei petä sinua!

Toinen mahdollisuus on, että haluat kokea vetovoimaa opettajaa tai kollegaa kohtaan. Se voi tapahtua odottamatta, ja tämä uusi vetovoima voi tuntua hieman hassulta, koska se tapahtuu niin yllättäen. Se voi kuitenkin mennä molempiin suuntiin tämän odottamattoman romanssin kanssa. On sinusta kiinni, tartutko tilaisuuteen. Tässä kuussa on myös mahdollista matkustaa. Se on jotain, jota olet halunnut pitkään, ja nyt ei enää kymmenenkään villihevosta voi pidätellä sinua. Koet tämän matkan positiivisena asiana ja saatat haluta kokea itsesi uudella tavalla tämän matkan yhteydessä.

Tämän kuun mukaansatempaavin tapahtuma on heti 15. päivän jälkeen, jolloin 8. talossasi tapahtuu auringonpimennys. Tämä tarkoittaa, että sinulla on taloudellisia mahdollisuuksia, joita sinulla ei ole ennen ollut. Tämä voi johtaa vaihtoehtoiseen sijoitukseen. Ehkä ostat osakkeita? Tai sijoittaa rahaa ystävän startupiin? Joka tapauksessa sinulla on mahdollisuus saada paljon irti tästä sijoituksesta.

Haluat olla varma asiassasi ja ennustaa asioita, joita muut saattavat epäillä. Älä kuitenkaan huolehdi tästä, sillä on hyvä mahdollisuus, että ideasi muotoutuu ja saat taloudellisen tuoton tämän henkilökohtaisen matkan päätteeksi.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia