Kalat Kuukausihoroskooppi – March

Kalat Kuukausihoroskooppi – March

Tässä kuussa on sinulle jännittäviä asioita, rakas ystävä! Tämä johtuu siitä, että mielenkiintoinen kuukausi on suunniteltu, sillä uusi kuu 9. talossasi 7. päivänä edustaa laajentumista ja tarjoaa mahdollisuuden, joka voi mennä kahteen suuntaan. Joko käytät tätä uutta energiaa tietosi laajentamiseen ja tavoittelet uusia mahdollisuuksia koulutuksessa. Jos tämä ei ole polku, jota kosminen energiasi vie, se voi sen sijaan avata silmäsi henkiseen maailmaan. Jos löydät tarot-kortteja ja kristalleja 24. päivänä, tiedät, että uusi kuu on saattanut olla vaakalaudalla ja auttanut sinua eteenpäin henkisellä matkallasi.

12. päivän jälkeen tunnet, että jokin vetää sinua kärsimättömästi. Merkurius siirtyy samalle merkkisi alueelle kuin uusi kuu. Merkurius ja Jupiter kohtaavat Jousimiehen merkissä 21. päivänä, ja tässä on edessä suuri päätös. Kyse on tulevaisuudestasi, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä. Mitä tahansa päätätkin, se on yksi parhaista päätöksistä, joita koskaan teet. Olet lämmin ja antelias merkki, mutta tässä kuussa ylitsesi on jotain ja lämpösi säteilee tavallistakin voimakkaammin. Ilosi on tarttuvaa, ja tämä kuukausi sopii mukaviin hetkiin perheen ja ystävien kanssa, varsinkin 22. päivän tienoilla, jolloin täysikuu paistaa elämääsi ja varsinkin perherintamalla.

Tämäkin kuukausi tulee olemaan legendaarinen! D. 29. Mars, hallitseva planeettasi, vierailee merkkissäsi, eikä hän kävele hiljaa ovesta. Eeppinen vuosi lähestyy, jolloin voit valmistautua siihen, että vastoinkäymiset hiipuvat läheisyydestäsi ja pukeudut kosmiseen haarniskaan, joka kestää kaiken, mikä tulee tiellesi. Nauti vuodesta ja tiedä, että olet hyvässä paikassa elämässäsi.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia