horoskooppi24

Kalat Kuukausihoroskooppi – June

Kalat Kuukausihoroskooppi – June

Kuustasi tulee vain maaginen. Tässä kuussa on kaikki mitä tarvitset; herkullista ruokaa, rakastavia ihmisiä ja rahaa. Venus, joka on hallitseva planeettasi, siirtyy takaisin kumppanuussektorillesi 2. päivänä ja pysyy täällä ensi kuun 7. päivään asti. Hän oli ohi ei niin kauan sitten, mutta oli viimeksi perääntynyt, antaen sinulle rakastavia kyytiä. Nyt rakkausplaneetta on jälleen täydessä kukassa, valmis antamaan kaikki siunauksensa rakkauselämällesi! Joten voit lämmitellä kuumaan kuukauteen uusien salaperäisten tuttavuuksien tai intensiivisen rakkausromantiikan parissa ainoan kanssa. Tässä yhteydessä Mercury palaa myös normaalille kiertoradalle 6. Tärkeät keskustelut odottavat.

Venuksen myönteinen vaikutus vaikuttaa myös talouteen tässä kuussa. Edellinen kuukautesi oli kieltämättä hyvä talouden kannalta, mutta nyt voit odottaa täysin uusia taloudellisia korkeuksia uuden kuun 7. päivänä. Samalla Jupiter tarjoaa bensiiniä, jota hän tarvitsee todella kaasuttaakseen, ja se saa suurempi kuin odotat!

D. 22. laskeutuu täysikuun viestintäsektorillesi. Tämä on tärkeä käännekohta, ja sinun tulee miettiä lauseitasi ja punnita sanojasi. Ne voivat merkitä paljon ympärilläsi oleville ja ehkä myös ulkomaailmalle. Mars vierailee sisimmässä kodissasi 29. Hän tulee 12. taloosi, mikä edustaa yksityisyyttäsi. Tämä tarkoittaa sinulle sitä, että suunnitteilla on suuri innovatiivinen ja hyvin henkilökohtainen projekti. Mutta se pidetään toistaiseksi salassa, koska vasta vuoden lopulla alat valmistaa uutta projektiasi. Mitä tahansa, se on laitettu uuniin hienoksi vuodeksi.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia