horoskooppi24

Tähtimerkki: Kauris

Kauriin merkissä syntyneet arvostavat laadukkaita asioita elämässä ja heillä on yleensä hyvin korkeat vaatimukset. Tästä huolimatta et välttämättä ole suuri tuhlaaja. Koska olet realistinen ja kurinalainen, haluat todennäköisesti mieluummin, että muut maksavat ylellisyytesi.

Kaikki päätöksesi perustuvat tosiasioihin ja logiikkaan, ja huonojen – erityisesti taloudellisten – päätösten tekeminen ei yksinkertaisesti ole sinulle vaihtoehto. On luonteeseesi kuuluvaa olla (liian) käytännöllinen, eikä mikään ole mielestäsi turhauttavampaa kuin epäröivät ja päättämättömät ihmiset.

Kaurikset ovat erinomaisia tutkijoita ja tiedemiehiä. Vaikka olet hyvin kiinnostunut kokonaisuudesta, tiedät, että todellinen viisaus piilee yksityiskohdissa. Vaikka nautitkin matkustamisesta ja tutkimusmatkoista, olet ahkera työntekijä ja rakastat uusia projekteja.

Mikään ei ole sinulle tärkeämpää kuin menestyminen työpaikalla ja elämässä yleensä. Nopea tahti on sinulle ainoa mahdollinen, mutta yllättäen byrokratiassa et näe koskaan hidastavaa estettä, vaan pikemminkin välttämättömyyden ja järjestyksen. Varo vaatimasta liikaa kollegoiltasi, jotka eivät pysy perässä.

Loogisesta ajattelutavastasi huolimatta olet itse asiassa todennäköisesti taikauskoinen. Henkisyyden ja sisäisen minän suhteen Kauriit ovat yleensä vaatimattomia ja usein uskonnollisia, ja heillä on vahva moraalitaju. Olet kuitenkin valmis muuttamaan uskomusjärjestelmääsi, jos näet siitä olevan henkilökohtaista hyötyä itsellesi.

Hyviä piirteitä:Vahva persoonallisuus, jolla on positiivinen elämänasenne. Vaikutat tietävän tarkalleen, miten tasapainottaa lojaalisuus ja riippumattomuus. Taistelet minkä tahansa asian puolesta, johon uskot, ja puolustat heikkoja. Kun näytät nokkelan puolesi, ympärilläsi olevat ihmiset nauttivat älyllisestä ja kuivasta huumorintajustasi. Sydämen asioissa olet yleensä varuillasi, mutta kun joku vihdoin murtaa itsellesi rakentamasi aidat, hän tietää, että se oli sen arvoista.

Vähemmän hyviä piirteitä: Ahne ja itsekäs. Useimmat Kauriinpojat ovat ylisuorittajia. Sinulla on taipumus tehdä liikaa töitä etkä vietä tarpeeksi laatuaikaa niiden kanssa, joilla on todella merkitystä. Ole varovainen, ettet uhraa terveyttä ja ihmissuhteita uuden projektin vuoksi.

Kun kapinallinen ja levoton sielusi saa yliotteen, voit olla kärsimätön ja impulsiivisesti vihainen. Joskus vaikutat ulospäin tunnottomalta, kun taas sisältä kaikki on sekaisin. Vaikka olet perhekeskeinen ja todennäköisesti se, joka huolehtii perheen vanhuksista, Kauriit yleensä voivat kääntää selkänsä perheelle ja ystäville, jos he eivät ole tarpeeksi kannustavia tai anna sinulle sitä, mitä tarvitset. 

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia