horoskooppi24

Leijona Kuukausihoroskooppi – July

Leijona Kuukausihoroskooppi – July

Kuukautesi käynnistämiseen ei ole mitään muuta kuin rakkausämpäri, joten miksi et sukeltaisi rakkauteen ja antaisi itsesi uppoutua sen tarjoamaan energiaan ja ylijäämään? Alallasi on tällä hetkellä voimakkaita rakkausenergioita, ja huomaat tämän lisääntyneen huomion ja kohteliaisuuksien myötä, mikä voi kehittyä kuumaksi romanssiksi, jos olet onnekas. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Venus, rakkauden planeetta, livahtaa viidenteen taloosi nauttimaan ja todelliseen rakkauteen 10. päivänä. Hän pysyy täällä ensi kuun kuudenteen päivään asti, joten jos olet sinkku, se on juuri tulossa ulos ja flirttailee haluamallasi tavalla. ainoalle. Mahdollisuus, että hän on aivan nurkan takana, on suurempi kuin uskotkaan. Hyvä vinkki: laske paraatteja, jotta saat paremman silmän henkilöön!

Bhaktalle, joka on jo vakaassa suhteessa, tähdistö tarjoaa lisääntynyttä hellyyttä suhteessa, mikä muodostaa kasvualustan syville keskusteluille ja vahvemmille siteille. Jos olet uusi parisuhteessa, tämä on epäilemättä ratkaisevaa koko suhteenne. D. 21. Syleile Venus Neptunusta todellisen rakkauden sektorillasi. Tämä voi herättää suuria tunteita, kuten syvää rakkautta ja kiintymystä, ja saatat hämmästyä siitä, mitä sydämesi pystyy vastaanottamaan. Älä pelkää sitä!

Kaikki rakkaus ohjaa huomiosi luonnollisesti perheeseen ja lapsiin. Täällä kaunis auringonpimennys luo selkeyttä, sillä tämä putoaa 4. kotiisi ja perheellesi 15. Haaveiletpa kodin remontista tai päätät suunnitella suurempaa perhejuhlaa tai perhelomaa, voit olla rauhassa. se nyt. Se vain tuo teidät lähemmäksi toisianne.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia