Leijona Kuukausihoroskooppi – heinäkuu

Leijona Kuukausihoroskooppi – heinäkuu

Tämä kuukausi alkaa loistavasti sinulle, jolla on tarpeeksi repettävää töissä. Nautit kiireisyydestä ja tunnet olevasi arvostettu suurista ponnisteluistasi, ja se yleensä valaisee työelämääsi positiivisesti kuun ensimmäisellä puoliskolla, jolloin mikään tehtävä ei näytä sinulle liian vaikealta tai vaativalta. Nauti voitostasi ja tartu työn tarjoamiin mahdollisuuksiin. Se antaa hyvää energiaa ja tekee sinut huomatuksi kollegoiden ja ei vähiten pomosi keskuudessa. Jos olet yrittäjä, myös kuukauden ensimmäinen puolisko on edistymisen leimaa. Saattaa olla, että olet todella aloittamassa uutta vuotta uuden suuren asiakkaan tai uuden kumppanin kanssa, joka voi laajentaa työhorisonttiasi. Kiinnitä huomiota 10. päivän väliseen aikaan. ja 6. ensi kuussa, jolloin universumi tarjoaa sinulle suuria, iloisia mullistuksia työn suhteen.

Tässä kuussa on myös erittäin hyviä asioita tarjolla rakkauselämällesi. Itse asiassa koko merkkiisi on tässä kuussa kirjoitettu "rakkaus", mikä tarkoittaa paljon lumoavia kokemuksia läsnäolosta ja hellyydestä. Auringonpimennys 15. päivänä laskeutuu aivan 5. taloosi nautintoa ja romantiikkaa varten, joten jos olet sinkku, voit odottaa lumoavaa aikaa vauhdilla amorilla ja seikkailunhaluisia löytöjä aistillisuudessa.

Tutki aistejasi ja hyödynnä tilaisuutta luoda hyvin erityinen yhteys jonkun kanssa, jota rakastat. Se voi olla sekä erityinen henkilö, joka on ollut kiikareissa pitkään, tai mystinen muukalainen, joka yhtäkkiä saapuu elämääsi 15. päivän tienoilla. Samasta syystä sinun on viisasta muuttaa tässä uusien ihmisten pariin. kuukausi, jolloin rakkauden löytämisen mahdollisuudet ovat suurimmat kuun puolivälissä ja sen jälkeen. Ainoa joka odottaa sinua! Jos olet jo parisuhteessa, voit odottaa lämmintä aikaa, jolloin uusia ideoita syntyy ja välinen side vahvistuu, ehkäpä perheenlisäyspäätöksen tai kodin ostopäätöksen muodossa.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi