Leijona Kuukausihoroskooppi – October

Leijona Kuukausihoroskooppi – October

Villille ja seikkailunhaluisille tämä kuukausi on ennen kaikkea mahdollisuus virkistyä ja löytää sisäinen tasapaino. Koti ja perhe kutsuvat tässä kuussa, ja jos siltä tuntuu, saatat huomata, että tarvitset tätä aikaa levätäksesi ja palautuaksesi. Kaikesta, mitä sinulla on ollut korvissasi viime aikoina, ei ole mitään sanottavaa, että sinun pitäisi ottaa hetken rennosti!

Rakkausplaneetta Venus liukuu neljänteen taloosi 10. päivänä, jossa se pysyy ensi kuun 6. päivään asti. Venuksen läsnäolo löysää jännittyneitä suhteita ja helpottaa kommunikointia ystävien ja perheen kanssa. Jos sinulla on erityisen syttyneitä ihmissuhteita tai kuluneita ystävyyssuhteita, jotka tarvitsevat rakastavaa kättä, nyt sinun on aika ratkaista vanhat ristiriidat ja väärinkäsitykset - mutta ota vain se osa, jonka voit jättää huomiotta ja anna muiden luistaa, jos huomaat, että on tullut aika päästää irti.

Kun Venus on Kalojen merkissä, sinun on helpompi tuntea, mikä todella on tärkeää ja mistä sinun pitäisi päästää irti. Se tarkoittaa myös sitä, että virrat helpommin virran mukana ja päästät irti jokapäiväisessä elämässäsi olevista asioista ja ihmisistä, joita olet aiemmin tuntenut tarvitsevasi. 17. päivänä Mars kohtaa Neptunuksen 4. talossasi ja havainnollistaa tehokkaimmalla tavalla, kuinka joitain asioita ei yksinkertaisesti voida hallita. Luota siihen, että olet kellumassa oikeaan paikkaan! Kun hyväksyt asioiden tilan, sinun on myös helpompi päästä mukaan työhön, jossa motivaatio on ollut jonkin aikaa pienessä paikassa.

Fantastinen auringonpimennys viestisektorillasi 15. päivänä kääntää tämän ylösalaisin, varsinkin jos työskentelet viestinnän, opetuksen tai myynnin parissa. Odota uutta, uutta alkua!

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia