horoskooppi24

Tähtimerkki: Skorpioni

Et ehkä vielä tiedä sitä, Skorpioni, mutta olet hyvin voimakas olento. Kun opit nousemaan välittömien reaktioiden ja tunteiden yläpuolelle, osaat hyödyntää voimiasi parhaalla mahdollisella tavalla ja tulla entistäkin voimakkaammaksi.

Toisinaan kamppailet tasapainoillessasi rakkaudenhalusi ja vallanhalusi välillä. Se, että osaat tasapainottaa nämä kaksi, saattaa olla elämäsi tärkein saavutus. Sinua kutsutaan “vanhaksi sieluksi”, ja jos tunsit itsesi lapsena kypsemmäksi kuin ikätoverisi, sinun pitäisi tietää, että olit luultavasti oikeassa. Vaikka oletkin hyvin älykäs, Skorpionina uskot todennäköisesti myös kohtaloon.

Ihmiset luottavat sisäiset ajatuksensa ja syvimmät salaisuutensa sinuun, etkä koskaan juoruile tai lörpöttele toisten asioista.

Puolustat aina läheisiäsi ja opastat heitä vaikeiden aikojen yli. Koska olet itse niin uskollinen ja lojaali ystävä, et odota muilta vähempää. Vaikka useimmat ihmiset eivät tiedä tätä sinusta, olet itse asiassa melko herkkä ja tunteesi ovat hyvin syvällä.

Samaan aikaan et anna kenenkään satuttaa itseäsi, ellei kyseessä ole joku, jota todella rakastat ja kunnioitat. Jos joku läheisesi päätyy loukkaamaan tunteitasi – tahallaan tai tahattomasti – niin auta häntä Jumala! Annat hänelle myrkyllisen skorpionin pistoksen ja pidät todennäköisesti kaunaa kyseistä henkilöä kohtaan vuosikymmeniä.

Vaikka skorpionit harrastavat usein extreme-urheilua, käsityksesi täydellisestä illasta on usein yö kotona ja mieluiten yksin. Tarvitset toisinaan hieman rauhaa ja hiljaisuutta, jotta voit rauhoittaa herkkää sieluasi.

Uran suhteen et halua pelata sääntöjen mukaan – sinä teet säännöt! Olet luova nero ja loistava ongelmanratkaisija. Näet kokonaiskuvan, mutta pysyt silti tarkkana yksityiskohdista.

Hyviä piirteitä: Rohkea, älykäs, kuuntele intuitiotasi (se on yleensä oikeassa), uskollinen ystävä ja rakastaja, hyvin luova, kekseliäs. Sinulla on vahva kyky lukea muiden ihmisten tarpeita ja ohjata heitä suurten muutosten läpi, mutta varmista, ettet unohda omia tarpeitasi – keskity tekemään sitä, mikä tekee sinutkin onnelliseksi!

Vähemmän hyviä piirteitä: Se, mitä näet, on harvoin sitä, mitä saat, Skorpioni. Olet epäluuloinen ja hyvin salamyhkäinen, mikä vaikeuttaa muiden tutustumista sinuun. Tavoittelet kostoa ja voit olla melko aggressiivinen, kun sinua ärsytetään väärällä tavalla.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia