horoskooppi24

Kaukohoito – ja miten se toimii?

Internet on avannut monia mahdollisuuksia verkkopalveluille, jotka aiemmin olivat saatavilla vain henkilökohtaisesti – ja mahdollisuudet ovat vain lisääntymässä. Etäparantaminen on yksi niistä henkisistä verkkovaihtoehdoista, joita teknologian kehitys on tuonut mukanaan – monien iloksi.

Nyt voit saada parannusta mukavasti omasta kodistasi käsin, mikä on suuri etu, jos olet sairas, loukkaantunut tai haluat vain saada parannusta turvallisessa ympäristössä.

Mitä on parantuminen?

Parantaminen on vaihtoehtoinen hoitomenetelmä, jossa parantaja hoitaa fyysisiä tai psyykkisiä sairauksia tai vaivoja. Tyypillisesti energiansiirto tapahtuu, kun parantaja asettaa kätensä tai kristallit eri paikkoihin sinuun, jolloin parantava energia siirtyy maailmankaikkeudesta sinuun hänen oman kehonsa kautta.

Parantaminen ei ole vain sairaita tai loukkaantuneita varten. Parantaminen auttaa palauttamaan sisäisen tasapainon, ja siksi parantaminen voi olla myös niille, jotka tuntevat sisäistä epätasapainoa.

Mitä on kaukoparantaminen?

Etäparantamisella on sama tarkoitus kuin tavallisella parantamisella. Yhä useammat ihmiset kuitenkin uskovat, että fyysinen kosketus on enemmänkin symbolinen ja siksi tarpeeton, koska parantaminen on energioiden vaikutusta – eikä sillä siksi ole varsinaista fyysistä vaikutusta. On siis järkevää, että etäparantaminen on yleistymässä.

Etäparantamisen hyödyt

Etäparantamisen valinnalla on monia etuja tavalliseen fyysiseen parantamiseen verrattuna. Ensinnäkin hoitajien valikoima on yhtäkkiä paljon laajempi, koska maantieteellinen sijainti ei rajoita sinua. Näin voit valita hoitajan kokemuksen tai suositusten perusteella sen sijaan, että valitsisit hoitajan, joka on lähistölläsi. Se säästää myös matka-aikaa ja -kustannuksia.

Lisäksi voit saada parannusta kotona turvallisessa ja rauhallisessa ympäristössä, ja tämä tekijä voi itse asiassa olla ratkaiseva vaikutuksen kannalta.

Henkisesti vastaanottavaisena oleminen – ja siten vastaanottavainen parantumiselle – on hyvin paljon sitä, että olet rauhallinen, turvallinen ja avoin. Ja useimmille ihmisille on luonnollisinta olla juuri näin kotiympäristössä.

Etäparannus tarjoaa myös mahdollisuuden auttaa niitä, jotka ovat liian sairaita osallistuakseen fyysiseen hoitoon.

Toimiiko etähoito ja parantaminen?

Etäparantaminen – ja parantaminen yleensä – toimii ensisijaisesti energioiden avulla, ja siksi menetelmiä ja vaikutuksia voi olla vaikea todistaa tutkimuksellisesti.

Alalta on kuitenkin olemassa joitakin tutkimuksia, jotka tukevat parantamisen vaikutuksia. Näihin tutkimuksiin kuuluu erityisesti Reiki, joka on japanilaiseen kulttuuriin juurtunut parantamisen muoto.

Erään tutkimuksen mukaan hoidolla on vaikutusta aikuisten ahdistukseen ja kipuun. Ja toinen tutkimus osoittaa, että hoito parantaa hyvinvointia ja mielialaa niillä, jotka ovat saaneet parantavaa hoitoa.

Vaikka tällä alalla on vain vähän tutkimuksia, on jonkin verran näyttöä siitä, että parantamisella on todellinen vaikutus sisäiseen tasapainoon ja että se voi lievittää sekä kipua että ahdistusta.

Miten etähoito toimii?

Parantaminen perustuu aina sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi. Tämä tarkoittaa sitä, että etähoitoistunto alkaa yleensä keskustelulla, jossa selität, miksi tarvitset parantumista, myös mitä ongelmia tai haasteita sinulla on – ja mitä haluat saada hoidolta.

Koska etähoito vaikuttaa kehossasi virtaaviin energioihin, epätasapainon korjaaminen voi vaatia useita istuntoja. Hoitajasi todennäköisesti keskustelee tästä kanssasi ennen kuin etähoito alkaa.

Jotkut hoitajat antavat suosituksia siitä, mitä tehdä ennen hoitoa, hoidon aikana tai sen jälkeen parantumisprosessin optimoimiseksi, kun taas toiset hoitajat jättävät sen enemmän sinun päätettäväksi.

Parantaminen kommunikoinnin kanssa vai ilman?

Parantamiselle sovitaan tietty aika. Jotkut parantajat tekevät etähoitoa puhelimen tai tietokoneen välityksellä videokameran avulla, kun taas toiset haluavat hoidon ilman.

On sinusta kiinni, valitsetko hoitajan mieltymyksesi perusteella. Mieti, haluatko kommunikoida hoitajan kanssa parantamisen aikana vai haluatko mieluummin rentoutua? Se on makuasia.

Voivatko kaikki vastaanottaa parantumista?

Jotta voit vastaanottaa parantumista, sekä sinun että hoitajan on oltava “parantumistilassa”. Hoitajan on “avauduttava sielulleen” oman aikomuksensa kautta, jotta hän voi vastaanottaa energioita maailmankaikkeudesta ja välittää ne sinulle.

Jotta voit vastaanottaa energioita, sinun on myös oltava avoin ja vastaanottavainen. Tämä tarkoittaa, että sinun tulisi mieluiten keskittyä henkisesti energioiden vastaanottamiseen.

Kaikki eivät ole vastaanottavaisia parantumiselle. Yleissääntönä on, että et voi lähettää parantumista sellaiselle, joka ei halua tai ole avoin vastaanottamaan parantumista.

Voiko kuka tahansa lähettää parantumista?

Ammattimaisilla parantajilla on lahja, josta he ovat tehneet liiketoimintaa. Monilla ihmisillä on kuitenkin henkisiä kykyjä, joita he eivät käytä kaupallisesti. He voivat kuitenkin olla yhtä hyviä parantamisessa.

Jos olet itse henkinen ja sinulla on avoin sielu, voit periaatteessa helposti lähettää etähoitoa muille. Tämä edellyttää kuitenkin, että kyseinen henkilö on vastaanottavainen vastaanottamaan hoitoa.

Jos et tiedä, onko henkilö vastaanottavainen, voit silti kokeilla sitä. Esimerkiksi jos joku tuttavasi on vaikeuksissa tai sairas. Voit myös kysyä häneltä, voisitko lähettää parantavaa hoitoa hänen suuntaansa, mikä lisää mahdollisuuksia siihen, että hän on avoin ja vastaanottavainen – ja siten siihen, että hoito toimii tarkoitetulla tavalla.

FAQ

Miltä etäparantaminen tuntuu?

Etäparantuminen otetaan vastaan eri tavalla. Jotkut kokevat vain tilapäisen tunteen, kun taas toiset kokevat lämpöä tai kylmyyttä, ja toiset reagoivat itkien tai nauraen.

Mitä on etähoito?

Kaukoparantaminen – tai etäparantaminen – on etäältä tapahtuvaa parantamista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että parantaja vaikuttaa energioihisi olematta fyysisesti läsnä.

Miten lähetät parannuksen?

Kaukoparantaminen – tai etäparantaminen – on etäältä tapahtuvaa parantamista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että parantaja vaikuttaa energioihisi olematta fyysisesti läsnä.

Leave a Comment

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia