Neitsyt Kuukausihoroskooppi – December

Neitsyt Kuukausihoroskooppi – December

Tässä kuussa on sinulle jotain hyvää, rakas ystävä. Tämä koskee myös työelämääsi, jossa alkaa jotain uutta ja jännittävää. Muutaman hektisen kuukauden jälkeen, jossa on ollut paljon vauhtia kentällä ja mahdollisuuksia sekä työelämässäsi että henkilökohtaisessa elämässäsi, on jälleen aika tarkastella lähemmin sitä, kuinka voit itse luoda menestystä. Onneksi saat apua tähän jo 2. päivänä, kun rakkausplaneetta Venus astuu merkkisi huipulle. Hänen kanssaan hän tuo harmoniaa ja tasapainoa, josta hyödyt kaikilla elämänalueilla, mutta erityisesti ammatillisissa suhteissasi. Oletko haaveillut lisävastuun ottamisesta tai suunnan vaihtamisesta? Sitten on aika ottaa ensimmäinen askel! Kiinnitä erityistä huomiota kuudenteen, jossa on erityinen tilaisuus.

Huolimatta lisääntyneestä uran keskittymisestä tässä kuussa, jää aikaa myös yksityisille asioille, mukaan lukien suhteelle ystäviisi ja tuttuihisi, joilla on suuri rooli elämässäsi tässä kuussa. Kaunis uusikuu tasoittaa tietä mahtavalle yhdessäololle tai muulle merkitykselliselle suhteelle 7. päivänä, jossa sinulla on mahdollisuus päästä lähemmäksi jotakuta, josta välität. Tämä epäilemättä vahvistaa perhesiteitä, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden antaa jotain takaisin läheisillesi. Tänä aikana voi tulla myös spontaani reissu perheen kanssa, jos muuten saat projektit töihin.

Kuukauden lopussa keskitytään kollektiiviin yksilöön ja näin ollen katsotaan sisäänpäin jonkin aikaa. Täysikuu 22. päivänä avautuu erityisesti lisääntyneelle terveyteen keskittymiselle, joka voi ilmetä uudeksi, aktiiviseksi harrastukseksi tai kokeiluiksi esimerkiksi vegaanisessa ruoanlaitossa tai muissa terveellisissä vaihtoehdoissa nykyiselle elämäntavallesi. Olipa se mikä tahansa, keskittymisesi terveyteen ja hyvinvointiin kestää pitkälle uuteen aikaan.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia