Neitsyt Kuukausihoroskooppi – December

Neitsyt Kuukausihoroskooppi – December

Kuukausi on luvassa sinulle, rakas ystävä. Lennät kuukauteen uudella energialla ja tarmolla, ja sen voi tuntea ympärilläsi olevissa ihmisissä. Voi melkein tuntua siltä, ​​että ihmiset vetävät ja repivät sinua saadakseen palan kakusta. Kaikki on mahdollista. Vaikka et olisikaan taloudellisesti aivan yläkerrassa, ei ole epäilystäkään siitä, että pidät palloa silmällä ja siksi sinulla on taloudellinen menestys käden ulottuvilla. Suotuisan uudenkuun myötä merkkissäsi 7. päivänä pääset vihdoin askeleen lähemmäksi unelmaa taloudellisesta vapaudesta. Tämä tapahtuu Jupiterin lupaavalla vaikutuksella, mikä merkitsee uuden luvun alkua työelämässäsi. Olipa kyseessä uuden yrityksen tai yrityksen perustaminen tai askel ylemmäksi olemassa olevassa työmarkkinoiden asemassa, tässä kuussa on luvassa hyvää.

Merkurius palaa raiteilleen retrogradisen jakson jälkeen 6. päivänä. Sieltä Mercury siirtyy merkkiisi 12. päivänä, jossa tunnet lisäsysäyksen kohti rohkeutta ottaa riskejä myös työelämässäsi. kuten yksityisyytesi . Positiivinen uutinen on, että menestyt useimmissa asioissa, joihin uppoudut.. Nauti tästä edullisesta asemasta ja hyödynnä se hyödyksesi! Kun Merkurius on merkkissäsi, vaikeat päätökset ovat helpompia ja kommunikaatio sujuu yleensä sinun eduksesi. Jos sinulla on sydäntäsi lähellä oleva ongelma, voit saada seuraajia puhumalla siitä äänekkäästi tänä aikana. Ehkä saat jopa tärkeän äänen paikallisella alueellasi tai vaikutusvaltaisessa yhdistyksessä?

Rakkauden rintamalla on myös paljon hyvää varastossa. Mielenkiintoinen tapahtuma täydenkuun ympärillä 22. päivänä tuo sinut lähemmäksi valittuasi. Ehkä päätät matkustaa pois hetkeksi tai muuten valita laatuaikaa hektisen tapahtuman sijaan. Asunnon osto voi jopa tulla peliin. Näinä päivinä voi myös tapahtua, että joku perheenjäsenistäsi ojentaa apuasi. Koska sinulla on ylijäämää tämän tilanteen ratkaisemiseksi, sekä sinä että perheenjäsenesi tulette vahvemmiksi toisella puolella. Kuukauden lopussa Mars siirtyy todellisen rakkauden sektorillesi.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi