Neitsyt Kuukausihoroskooppi – March

Neitsyt Kuukausihoroskooppi – March

Ratsastat tämän kuun alussa kommunikatiivisten nousujen aallolla, jonka viime kuukausi on tarjonnut. Koet edistymistä sekä henkilökohtaisissa suhteissasi että työssäsi, jossa panoksesi ja mielipiteesi ovat korkeasti arvostettuja päätöksentekoprosesseissa, joilla on suuri merkitys yksityis- ja työsuhteesi kannalta. Joskus voi tuntua siltä, ​​että voit sanoa mitä tahansa ja päästä eroon siitä. Tämä kasvu ei johdu vähiten Jupiterista, joka on ollut viestisektorillasi viime kuusta lähtien. Hyödynnä tämä kultainen tilaisuus luoda vaikutusvaltaa ja pääset pitkälle!

D. 7. kommunikaatiorintamalla on vielä jännittävämpiä liikkeitä, kun suotuisa uusikuu saapuu hahmosi samalle alueelle. Sen avulla tämä ainutlaatuinen tähdistö tuo suotuisia uutisia. Ehkä saat mahdollisuuden nousta uraportailla tai sinulle tarjotaan vaikutusvaltaista asemaa yhdistyksessä, seurassa tai muussa yhteiskunnallisessa kontekstissa? Kun Merkurius palasi taaksepäin 6. päivänä, tällä tapahtumalla voi olla vain onnellinen lopputulos.

Pidä silmällä erityisesti 22. päivää, jolloin kaunis täysikuu Syövän merkissä voi auttaa sinua saavuttamaan ammatilliset unelmasi. Tämä voi liittyä sekä uuteen työpaikkaan, mutta se voi helposti liittyä myös työelämässäsi usean työmatkan jaksoon - tai pitkän ja hyvän työelämän päättymiseen. Mitä tahansa, voit hyvinkin iloita. Kuukausi päättyy parisuhteiden aaltoon kumppanuussektorillasi olevan sotaplaneetan Marsin ansiosta. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita muuten hyvän kuukauden tylsää loppua. Jos uskallat kuunnella ja olet valmis tekemään kompromisseja, saatat päästä kumppanisi kanssa vieläkin lähemmäksi toisianne kuin koskaan ennen.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia