Jousimies Kuukausihoroskooppi – October

Jousimies Kuukausihoroskooppi – October

Siitä tulee romanttinen kuukausi sinulle. Jos seurustelet tai sinulla on hyvä silmä erityiseen ihmiseen, sinua odottavat romanttiset korkeudet 10. päivän jälkeen

Olet ollut rakkauselämäsi tiellä, mutta nyt sumu helpottaa ja näet selvästi . Kaikki mitä olet toivonut rakkauselämässäsi on käden ulottuvilla, ja tällä kertaa et epäröi antaa rakkauden vallata itseäsi. Olet ansainnut tämän ja olet odottanut sitä pitkään. Nyt on sen aika ja se on muodostunut pitkän ajan kuluessa. Lunastus on aivan nurkan takana!

D. 21. Venus törmää Neptunukseen, ja tämä luo loistavan tilaisuuden orastavalle rakkauselämällesi avautua täydessä kukassa. Jos sinulla on aikaa rakkauden ekstaasin keskellä, auringonpimennys törmää 11. taloosi, joka edustaa unelmia, toiveita ja toiveita. Tämä galaktinen kohtaaminen muodostaa suoran linkin Uranukseen, joka on nyt merkkissäsi. Tapa, jolla nämä kaikki kohtaavat hahmossasi, antaa sinun pyrkiä johonkin, jota olet ajatellut ja halunnut pitkään.

Toive, joka on odottanut nousemistaan ​​pintaan, on nyt mahdollisuus murtautua läpi! Tartu tilaisuuteen, et tule katumaan sitä. Kuun lopussa, tarkemmin sanottuna 17. päivän tienoilla, saattaa tuntua siltä, ​​että uisit vastavirtaa. Mutta sinun ei pidä antaa sen lannistaa sinua.

Sinulla on voimaa siirtää vuoria, eikä pieni vastustus estä sinua. Ole vahva vastustuksen kautta ja tulet ulos vielä vahvempana toisella puolella. Jos epäilet unelmiasi ja toiveitasi, ole rohkea! He eivät ole niin typeriä kuin saatat antaa. Menestys sopii sinulle, mutta vain sinä voit saavuttaa sen.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia