horoskooppi24

Jousimies Kuukausihoroskooppi – July

Jousimies Kuukausihoroskooppi – July

Sinulla oli mahdollisuus oivaltaa joitain asioita itsestäsi viime kuun lopulla kuunpimennyksen yhteydessä, joka valaisi kuudennen talosi 29. päivänä. Se on siinä määrin antanut sinulle tervetullutta selkeyttä. Tässä kuussa tulee odottamaasi voimaa, ja tässä kuussa saat myös ottaa kantaa elämäsi tärkeisiin asioihin. Älä anna egosi valloittaa, et voi hallita kaikkea itse. Ihmiset ympärilläsi haluavat auttaa. Vinkki: anna heidän auttaa sinua.

Jos koet sairautta tänä aikana, sinulla on selkeä visio siitä tässä kuussa. Suuri osa tästä voi johtua tunneelämästäsi, ja se voidaan ratkaista saamalla apua emotionaalisiin ongelmiisi ja ajatuksiin. Suuri osa fyysisestä voi usein olla peräisin henkisestä.

D. 15. auringonpimennys vierailee 12. talossasi ja tämä auttaa sinua valaisemaan, mitkä olosuhteet eivät ole sinulle hyödyllisiä. Näiden tietojen avulla voit päättää, mitä hyötyä sinulle on. Sinun ei pidä ottaa huomioon muita, olet tehnyt niin tarpeeksi kauan. Sinun on päätettävä, mikä on sinulle terveellistä ja mitä tuttavia et enää tarvitse. Tunneelämäsi on tärkeä, ja huolehtimalla tunne-ongelmiesi juuresta korjaat fyysisten vikojen lisäksi myös hengittämääsi ilmaa. Ota kantaa ja tunnet valtavan helpotuksen itsessäsi.

Ensi kuun 10. - 6. päivänä henkinen voimasi vahvistuu, kun Venus vierailee merkkissäsi. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että tunnet olosi kauniiksi ja herkulliselta. Hemmottele itseäsi tällä kertaa, osta jotain herkullista itsellesi ja anna kortin loistaa! Myös romanttisella rintamalla tapahtuu jotain 21. päivän tienoilla, missä Venus ja Neptunus parveilevat toistensa ympärillä. Pidä siis silmäsi auki positiiviselle muutokselle!

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia