horoskooppi24

Auran värit – ja niiden merkitys

Olemmeko koskaan väittäneet, että hyvä sijoituspolitiikka on tärkeää, mutta luuletko, että kultaa käytetään aina? Energia on energialähde, ja se on energialähde, energialähde ja energialähde.

Oletko koskaan ollut tietoinen siitä, että on niin tärkeää sanoa niin? Tai että tuntemattomalla oli pahoja aikeita? Heidän auransa puhuu heidän puolestaan.

Tässä istunnossa voimme keskustella kaikista asioista, asian luonteesta ja siitä, mitä tarkoittaa olla ihminen. Meidän pitäisi myös yrittää ymmärtää auran alkuperää.

Mitä tarkoittaa aura?

Aura on energialähde, joka antaa voimaa kaikelle elämälle. Henkimaailmassa se nähdään puhtaana ja koskemattomana sielun kommunikointitapana. Et voi muuttaa aurasi – se muuttuu automaattisesti seuraavien tekijöiden perusteella:

  • mielentilasi
  • mielialasi
  • sisäiset tunteesi
  • persoonallisuutesi
  • elämäsi matkatavarat

Aurasi on siis tavallaan sielusi peili. Auran lukemisen avulla – jota kutsutaan myös auratulkinnaksi – opit, mitä aura kertoo kohdattavasta henkilöstä. Se antaa sinulle paremman ymmärryksen muita kohtaan.

Tämä on ainoa tapa saada selville, mistä on kyse. Sinun tarvitsee vain seurata intuitiotasi. Meidän on tarkasteltava niitä kaikista näkökulmista. Aurasi väri muuttuu koko elämäsi ajan sen mukaan, miltä sinusta tuntuu, ja värien merkityksen tunteminen voi auttaa sinua ymmärtämään paljon itsestäsi ja muista.

Auran värit – merkitys

Aura farver betydning

Auroja on loputtomasti erilaisia värejä ja sävyjä, jotka voivat sekoittua toisiinsa ja erottua toisistaan ja esiintyä yksittäin, ryhminä tai sateenkaarena. Alla olevat värit ovat yleisimpiä auran tulkinnassa.

Punainen

Punaisen auran omaavilla ihmisillä on suuri intohimo ja paljon energiaa. Tämä on loistava energianlähde. Puna-aura voi myös saada aikaan monia muutoksia.

Valkoinen

Henkilö, jolla on valkoinen aura, on tasapainoinen ja rauhallinen. Valkoinen aura on avoin ja vastaanottavainen, ja se omaksuu helposti muiden aurat. Valkoinen on harvinaisin auran väri.

Ruskea

Ruskea aura kuvastaa epävarmuutta ja itsekkyyttä. Ruskea aura on merkki siitä, että henkilön on aika alkaa antaa enemmän kuin ottaa.

Harmaa

Ihmisillä, joilla on huono aura, on pessimistinen näkymä, ja heillä on harvemmin huonoja näkymiä kuin huonoja näkymiä. Huono aura on merkki siitä, että meidän on ajateltava eteenpäin ja etsittävä uusia mahdollisuuksia – vaikka se olisikin vaikeaa.

Musta

Musta aura on huono merkki. Musta aura heijastaa huonoa käytöstä ja huonoja aikomuksia. Tyypillisesti musta aura on seurausta menneisyydestä peräisin olevasta taakasta, joka on käsiteltävä.

Oranssi

Oranssi aura on luova, mutta herkkä – siinä mielessä, että luovia ideoita on jäsenneltävä, jotta niistä ei tule esteitä.

Vaaleanpunainen

Vaaleanpunainen aura viittaa henkilöön, joka on nopea heittämään rakkauttaan muille ja antaa usein enemmän kuin ottaa. Vaaleanpunaisen aura omaavien ihmisten on varmistettava, että heidän rakkautensa ja kiintymyksensä kohdistuu oikeisiin ihmisiin.

Vihreä

Vihreä aura kuvastaa luonnonrakkautta, mutta myös ahkeraa ja vakaata ihmistä. Usein kyse on parhaan mahdollisen tekemisen yrittämisestä, ja kilpailu voi olla tarpeetonta.

Keltainen

Keltaiselle auralle on ominaista korkea energia ja optimismi. Ihmisillä, joilla on kelttiläinen aura, on myös mahdollisuus käyttää energiaansa tavalla, joka hyödyttää heitä.

Sinivihreä

Ihmiset, joilla on sinivihreä aura, ovat empaattisia ja herkkiä. Niiden ympäristö on hyvin myrskyisä, mutta ne ovat usein hyvin arvaamattomia.

Sininen

Sininen aura kuvastaa herkkää ihmistä, jolla voi olla vaikeuksia ilmaista omia tunteitaan ja tarpeitaan.

Indigo

Oletko kuullut sanonnan “vanha sielu nuoren miehen ruumiissa”? Juuri tämä on ominaista indigonsiniselle auralle. Sisäinen viisaus.

Violetti

Henkilöllä, jolla on violetti aura, on vahva persoonallisuus ja sisäinen voima, joka antaa hänelle mahdollisuuden luoda jotain suurta ja tärkeää.

Värien sijainti

Kun katsot peiliin tai katsot toista ihmistä, jolla on auran merkitys mielessäsi, sinun pitäisi myös huomata värien sijoittuminen.

Se, miten lasta kohdellaan paikallistasolla, riippuu siitä, kuinka paljon energiaa lapsi käyttää, kun taas se, miten lasta kohdellaan paikallistasolla, riippuu siitä, kuinka paljon energiaa lapsi käyttää.

FAQ

Miten voin nähdä auran?

Kyse on intuition seuraamisesta. Helpointa on käyttää valkoista taustaa ja keskittyä omaan tai henkilön otsaan.

Mitä on auran lukeminen?

Auranlukemisella tarkoitetaan jonkun henkilön auran näkemistä ja sen värin perusteella tapahtuvaa lukemista.

Mitä sininen aura tarkoittaa?

Sininen aura on merkki herkästä ihmisestä.

Mitä ihmisen aura tarkoittaa?

Aurasi kertoo jotain persoonallisuudestasi, mielialastasi ja paikastasi elämässä. Aurat voivat muuttua koko elämän ajan.

Mikä on aurani väri?

Nouse seisomaan valkoista taustaa vasten ja katso peiliin. Keskity otsaasi, kun keskityt intuitiosi seuraamiseen. Se voi kestää muutaman yrityksen, mutta sitten auran värit ilmestyvät ympärillesi.

Tutkimukset ja artikkelit

Nature.com: https://www.nature.com/articles/news041018-6

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia