Kaksoset Kuukausihoroskooppi – March

Kaksoset Kuukausihoroskooppi – March

Jos olet ollut hämmentynyt rakkaudesta viimeisen kuukauden aikana, voit odottaa saavasi vihdoin selvyyden. Venus siirtyy todelliselle rakkaussektorillesi 2. päivänä ja samalla Merkurius palaa normaalille kiertoradalle 6. päivänä, mikä antaa sinulle paljon selkeyttä ja uutta energiaa elämääsi. Pystyt muun muassa tekemään päätöksiä, joita olet saattanut epäillä aiemmin vuoden aikana. Se tekee sinut myös valmiiksi ottamaan uusia seikkailuja rakkauden suhteen. Tähdistö saattaa myös antaa sinun vapauttaa paljon negatiivista energiaa, joka on ollut mukanasi viime aikoina. Se on saattanut olla sairas perheenjäsen tai joku läheinen, joka on kärsinyt, joka lopulta saa tauon kaikesta, mikä on ollut heidän vitsauksensa.

Työn kannalta tämä kuukausi näyttää lupaavalta. Jos olet työtön, on näköpiirissä uusia mahdollisuuksia. Ei vain yksi, vaan monta! Jos olet töissä, sinulla on edessäsi monia jännittäviä työtehtäviä, jotka vain odottavat arvostelukykyäsi ja huomiotasi yksityiskohtiin. Jos etsit uran muutosta, kannattaa kuitenkin odottaa uudenkuun jälkeiseen päivään 7. Tässä tulee olemaan eniten mahdollisuuksia. Jupiter on myös tukesi valinnassasi, joten voit olla täysin varma, kun teet lopulta päätöksen.

Mars osallistuu myös päätöksentekoon tässä kuussa, erityisesti 29. päivänä. Asetumalla merkkisi huipulle hän tekee päätöksistä entistä helpompaa, varsinkin jos työskentelet viestinnän parissa tai sinulla on enemmän vastuuta yrityksessä tai yhdistyksessä. Tunteellinen mullistus on näköpiirissä 22. päivänä, kun täysikuu tekee selväksi, mistä sinun täytyy päästää irti. Se on välttämättömyys ja huomaat nopeasti, että valtava taakka on noussut harteiltasi, kun olet päästänyt irti elämästäsi kuolleesta painosta. Odota innolla, että pääset aloittamaan loppuvuoden puhtaalta pöydältä ja heittäydy mahdollisuuksiin!

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia