Kaksoset Kuukausihoroskooppi – December

Kaksoset Kuukausihoroskooppi – December

Sanoiko kukaan optur? Tämä kuukausi hyödyttää sinua monilla haisevilla värähtelyillä ja onnellisuudella, ja siitä voit ennen kaikkea kiittää kaunista rakkausplaneetta Venusta. D. 2. hän siirtyy merkkiisi, ja rakkauden rintaman pysähtyneisyyden lisäksi Venus on jälleen valmis harjoittelemaan taikuuttaan. Itse asiassa voit nauttia Venuksen lumoavista energioista ensi kuun 7. päivään asti, joten istu alas ja nauti kyydistä ja anna maailmasi lumota syvemmällä maanläheisyydellä, itseluottamuksella ja rakkaudella.

Jos olet sinkku, jätät epäilemättä suuren vaikutuksen yhteen tai useampaan kandidaattiin tässä kuussa – sinun on vain astuttava oven ulkopuolelle. Jos toisaalta olet parisuhteessa, näköpiirissä voi olla suuria muutoksia, mahdollisesti seurustelu tai lapsista puhuminen. Kiinnitä erityistä huomiota ajanjaksoon 16. ja 24. päivän välillä, jolloin Venus luo yhteydet Saturnukseen ja sitten Neptunukseen todellisen rakkauden sektorillasi. On todennäköistä, että ainoa asia, jonka haluat tässä vaiheessa, on sinun ainoa. Se ei muutu mukavammaksi!

Ammattirintamalla menestyt tässä kuussa myös taloutesi suhteen. Voit muun muassa kiittää tulosektorillasi suotuisaa uutta kuuta noin 7. Yhdessä Jupiterin lupaavien energioiden kanssa se vaikuttaa sinuun positiiviseen suuntaan talouden suhteen. Koet siis, kuinka raha virtaa sinulle helpommin tässä kuussa huolimatta erilaisista kalliista illallisista ja muista kuluista. Samaan aikaan Merkurius putoaa jälleen takaisin normaalille kiertoradalle, kun se on makaanut taaksepäin jonkin aikaa. Tämä auttaa sinua luomaan henkistä selkeyttä elämästäsi ja unelmistasi.

Jos olet ollut kiistassa oikeuksista tai rahasta, 22. päivän tienoilla on taas rauhallinen, kun täysikuu saapuu 9. oikeustalousi. Kaiken kaikkiaan astut uuteen vuoteen uudella voimalla ja runsaasti mahdollisuuksia.

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia