horoskooppi24

Tähtimerkki: Härkä

Useimpina päivinä vaikutat hyvin rauhalliselta, itsevarmalta ja leppoisalta. Samalla olet luultavasti kaikista merkeistä itsepäisin. Jos joku yrittää töniä sinua, kieltäydyt ja osoitat itsepäisyyttä, joka on yhtä vahva kuin… no, härkä!

Vaikka itsepäisyytesi todellinen syy juontaa juurensa useimmiten muutoksen pelkoon, muut pitävät sitä yleensä vastenmielisenä mutta jossain määrin ihailtavana luonteenpiirteenä. Saat yleensä tahtosi läpi. Todellisuudessa kaipaat vakautta ja hallintaa kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Jos se olisi sinusta kiinni, parisuhteeseen sitoutumisen pitäisi olla aina elinikäistä. Olet äärimmäisen luotettava ja luotettava, mikä tekee sinusta loistavan ja uskollisen ystävän ja puolison, mutta joskus sinulla on taipumus tulla liian omistushaluiseksi ja kiintyneeksi.

Rakkaus ja mielenrauha ovat sinulle kaikkein tärkeimpiä asioita, ja ruokaa seuraa heti perässä. Kaikki ylellisyyteen, hemmotteluun ja hemmotteluun liittyvä on sinulle todella motivoivaa, olipa kyse sitten seksistä, wellness-retriitistä, viinistä tai kuumasta suklaasta. Luontoisedut motivoivat sinua todennäköisesti enemmän kuin mahdollisuus korkeampaan palkkaan.

Maan merkkinä sinulla on vahva yhteys luontoon, ja hyödyt suuresti maaseudulla asumisesta. Riippumatta siitä, mihin olet asettunut, olet kuitenkin onnellisin omassa kodissasi.

Hyviä piirteitä: Et ehkä vielä tiedä sitä, mutta olet loistava kokki! Kuitenkin rakkautesi ruokaan yhdistettynä voimakkaaseen kontrollintarpeeseen saa sinut alttiiksi syömishäiriölle. Luova puolesi on jotain, josta voit olla ylpeä, ja se on parasta ravintoa musiikin, taiteen ja muotoilun kautta. Työpaikalla et ole aloittaja, vaan loistava viimeistely. On harvinaista löytää Härkä viivyttelevän.

Vähemmän hyviä piirteitä: Ahne, omistushaluinen ja liian kiintynyt. Sinun maailmassasi muutos on kaikkea muuta kuin hyvä asia, ja pienikin häiriö saa sinut ahdistumaan. Sinulla on taipumus pitää kiinni asioista ja ihmissuhteista paljon kauemmin kuin pitäisi. Hamstraajat syntyvät yleensä Härkä-merkin alla. Vastustuksesi muiden ihmisten ideoita ja uusien tapojen kokeilemista kohtaan saatetaan mieltää laiskuudeksi. 

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia