horoskooppi24

Tähtimerkki: Oinas

Oinas on kaikista merkeistä energisin, impulsiivisin ja uteliain, joten muiden on vaikea pysyä perässäsi. Haluat olla paras – kaikessa! Et yksinkertaisesti voi kieltäytyä haasteista.

Oli kyse sitten urheilusta, työstä tai mistä tahansa muusta elämän osa-alueesta, olet taistelija, ja jos on mahdollisuus voittaa jokin hinta tai todistaa muille, että olet paras, sinun on hyvin vaikea väittää olevasi häviöllä.

Vaikka sinulla on vahva oikeudentaju ja pyrit aina siihen, jotkut saattavat pitää komentelevaista luonnettasi hieman liiallisena. Ole varovainen, ettet säikytä mahdollisia ystäviä ja kumppaneita pois kilpailuhenkisellä luonteellasi.

Olet synnynnäinen johtaja, ja ihmisillä on taipumus kuunnella, kun puhut. Johtaminen saa sinut tuntemaan itsesi eläväksi, etkä vihaa mitään muuta kuin sitä, että muut käskevät sinua tekemään.

Etenkin, jos tämä toinen henkilö on vähemmän pätevä työhön ja vähemmän lahjakas kuin sinä. Ja usein he ovatkin, eikö niin, Oinas? Ole hieman kärsivällinen. He saattavat osoittaa, että olet väärässä, jos annat heille mahdollisuuden.

Vaikka olet hieman äkkipikainen, tarkoitat aina hyvää. Kuten tulimerkki, joka olet “lämmin”, “kevyt” ja “elinvoimainen” ovat joitakin parhaita sanoja kuvaamaan sinua. Sisimmässäsi haluat vain, että kaikki ympärilläsi ovat onnellisia, ja mikään ei paina sinua enemmän kuin läheistesi suojeleminen.

Pyydät ensimmäisenä anteeksi ja teet kaikkesi korjataksesi virheen, jos huomaat olleesi väärässä (kyllä, kaikesta on ensimmäinen kerta) ja saattaneesi loukata jonkun tunteita. Et todennäköisesti murehdi, eivätkä itseään säälivät ihmiset ole sinun juttusi.

Hyviä piirteitä:Sinun korkea energiatasosi ja erittäin positiivinen ja huolehtiva luontosi. Kyky keskittyä yksityiskohtiin pitäen samalla silmällä kokonaisuutta, myös silloin kun asiat kuumenevat, on todellinen lahja. Rakastat uusien asioiden ja paikkojen löytämistä ja olet hyvin innovatiivinen ja yritteliäs. Oinas, olet todellinen hedonisti sanan parhaassa merkityksessä.

Vähemmän hyviä piirteitä: Saatat joskus vaikuttaa hieman omahyväiseltä. Jotkut saattavat kutsua sinua jopa ylimieliseksi, kärsimättömäksi ja itsepäiseksi. Varsinkin, jos et saa tapojasi läpi tai jos et saa tunnustusta kovasta työstäsi, voit olla suorastaan töykeä. 

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia