horoskooppi24

Tähtimerkki: Jousimies

Jousimiehinä syntyneet ovat henkisiä totuudenetsijöitä. Tunnet vetoa filosofiaan ja uskontoon, ja sinulla on sammumaton tiedonjano ja vastausten etsiminen, erityisesti kun on kyse elämän tarkoituksen ymmärtämisestä. ‘Matkustaminen on elämää’ näyttää olevan mottosi.

Olet utelias vaeltaja, ja sinulla on voimakas halu matkustaa syrjäisiin kohteisiin ja tutustua paikallisiin perinteisiin, historiaan, ruokakulttuuriin, kieliin ja kulttuureihin, eikä vähiten tavata matkan varrella inspiroivia ihmisiä. Uskot aidosti, että elämä on ja sen pitäisi olla elinikäinen oppimismatka – sekä kuvainnollisesti että kirjaimellisesti.

Tunnet olevasi onnellisimmillasi luonnossa ja lähimpänä maailmankaikkeutta ja todellista itseäsi.

Koska olet kriittinen ajattelija ja synnynnäinen keskustelija, nautit aina hyvästä keskustelusta mistä tahansa ja kaikesta. Olet hyvin suorapuheinen ja innokas jakamaan uskomuksiasi ja tutkimuksiasi muiden kanssa, mikä tekee sinusta loistavan opettajan tai filosofin, vaikka sinulla onkin joskus taipumusta liioitella.

Ympäröit itseäsi mieluiten samanmielisillä älykkäillä ihmisillä. Vaikka et välttämättä tarvitse ihmisiä jakamaan uskomuksiasi, arvostat sitä, kun joku on samaa mieltä harkitusta näkökulmastasi.

Jousimies-syntyiset ovat tunnetusti raa’an rehellisiä ihmisiä, ja jos joku pääsee siitä pälkähästä, se on sinun viehättävä itsesi, mutta varo astumasta sanoillasi jonkun tunteiden päälle. Sinulla on kiltti sydän, etkä koskaan tahallasi satuttaisi ketään. Itse asiassa Jousimiehet ovat erinomaisia ystäviä ja kumppaneita.

Niin kauan kuin tunnet olosi vapaaksi ja helpoksi, kaikki on hyvin, mutta kieltäydyt sitoutumasta keneenkään. Romanttisen kumppanisi on oltava kaltaisesi vapaamielinen ja avoin muutoksille ja seikkailuille.

Yksi asia, jota pelkäät eniten, on juoksumatto. Rutiineihin perustuva arki ei todellakaan ole sinua varten. Mitä seikkailullisempi ja jännittävämpi, sen parempi, eikö Sag’? Rakastat kilpailullisia, haastavia ja epätavallisia urheilulajeja, kuten kiipeilyä, sukellusta, yksinmatkustamista maailman ympäri veneellä, ratsastusta ja benjihyppyä, tai henkisesti haastavia pelejä, kuten shakkia.

Akilleen kantapääsi on viivyttely. Vaikka olet mestari keksimään loistavia suunnitelmia ja ideoita seuraavaa seikkailua varten, olet helposti hajamielinen ja jätät usein toteuttamatta suunnitelmasi. Jotenkin se ei tunnu häiritsevän sinua niin paljon kuin se turhauttaa läheisiäsi.

Joskus voi olla parempi olla kertomatta heille, mitä suunnittelet, ennen kuin olet valmis panemaan sanasi täytäntöön, mutta se, että sinulle sanotaan, ettet puhu mielipiteitäsi, on kuin käskisi aurinkoa olemaan paistamatta – tehtävä on mahdoton!

Hyviä piirteitä:Olet hauskuutta rakastava, innostunut ja ulospäinsuuntautunut yksilö. Ystävät nauttivat ilkeästä huumorintajustasi ja hyötyvät suuresti anteliaasta ja oikeudenmukaisesta luonteestasi. Teet kaikkesi rakkaidesi puolesta, eikä palvelus ole välttämättä jotain, joka sinun mielestäsi pitäisi palauttaa – ystävällisyytesi on epäitsekästä. Optimistinen ja myönteinen elämänkatsomuksesi virkistää ja inspiroi ympärilläsi olevia ihmisiä.

Vähemmän hyviä piirteitä: Olet aina etsimässä jotakin etkä koskaan tunnu olevan tyytyväinen siihen, missä olet tai mitä sinulla on, mutta ruoho ei ole aina vihreämpää, Jousimies! Tulet kärsimättömäksi ja hankalaksi, jos tunnet olevasi häkissä tai rajoitettu jollakin tavalla. Taktiikka ei oikein kuulu luonteeseesi, ja joskus päädyt satuttamaan ihmisiä, kun sanot suoraan mielipiteesi. Olet syntynyt onnekkaan tähden alla, mutta varo, ettet koettele onneasi liikaa ja päädy pelihulluuteen!

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia