horoskooppi24

Juurichakra epätasapainon merkit – ja miten luoda tasapaino?

Kuten ehkä tiedät, kehon energiavirta koostuu monissa henkisissä ja hengellisissä uskomuksissa seitsemästä energiakeskuksesta, joita kutsutaan chakroiksi. Juurichakramme on nimensä mukaisesti chakrojen juuri, joka sijaitsee 7 chakran pohjalla.

Seitsemän chakraa sijaitsevat vaakasuoralla linjalla selkärangan tyvestä häntäluusta pään yläosaan. Juurichakra sijaitsee siellä, missä selkäranka alkaa selkärangan tyvestä.

Jos kaikki 7 chakraa ovat tasapainossa, elämäsi on yhtä tasapainossa. Koet harmoniaa, iloa ja onnellisuutta kaikilla elämäsi osa-alueilla. Monet ulkoiset ja sisäiset tekijät voivat kuitenkin vaikuttaa chakroihin ja aiheuttaa epätasapainoa.

Tässä oppaassa opit juurichakraasi ja siitä, miten voit palauttaa tasapainon, jos juurichakrasi on epätasapainossa. Ja koska juurichakra on kaikkien muiden chakrojen perusta, on erityisen tärkeää puuttua epätasapainoon tai tukkeutumisiin täällä.

Mitä juurichakra tarkoittaa?

Juurichakra on 7 chakrasta alin. Sen nimi on sanskritiksi Muladhara , mikä tarkoittaa sopivasti perustaa. Juurichakrassa on kyse elämäsi perusteista.

Alun perin kyse oli fyysisistä perustarpeista, mutta nykypäivän modernissa maailmassa chakra käsittelee perhettäsi, kotiasi ja turvallisuudentunnettasi, mukaan lukien raha-asiat ja ura, jotka myös vaikuttavat elämäsi perusteisiin.

Juurichakra on väriltään punainen, ja se sijaitsee selkärangan tyvessä lähellä häntäluuta. Punainen väri viittaa vahvaan, kiinteään ja energiseen chakraan.

Juurichakran epätasapaino

Juurichakrasi perusta muodostuu ensimmäisinä elinvuosinasi, ja se on siten riippuvainen näiden vuosien aikana saamastasi turvallisuudesta, rakkaudesta, ihmissuhteiden rakentamisesta, kosketuksesta ja huolenpidosta. Jos olit puutteellinen jollakin näistä osa-alueista, se on saattanut luoda juurichakraasi epätasapainon, joka on seurannut sinua koko elämäsi ajan.

Tyypillisesti tämä epätasapaino ilmenee epävarmuutena, pelkona tai ahdistuksena, jos sen annetaan pysyä sisälläsi. Jos sinulla on itsetunto-ongelmia, tunnet pelkoa tai ahdistusta, syy löytyy todennäköisesti juurichakrasta.

Tukkeutuneen juurichakran merkit

Jos juurichakrassasi on epätasapainoa tai tukoksia, tyypillinen merkki on pelko. Pelolla on monia kasvoja, joten se voi olla lievää sosiaalisten tilanteiden pelkoa tai pelkoa tehdä jotain väärin, mutta se voi olla myös vakavampaa, kuten sosiaalista ahdistusta tai kuolemanpelkoa.

Lue myös: Tukkeutuneen sydänchakran merkit – ja miten se avataan

Olipa pelon laajuus mikä tahansa, sinun tulisi työskennellä sen kanssa, jotta se ei pahene ja estäisi jokapäiväistä elämääsi.

Jotkut uskovat myös, että tukkeutuneella juurichakralla voi olla terveydellisiä seurauksia chakran ympäristössä, kuten ummetusta, iskiasongelmia, kohdun, munasarjojen tai eturauhasen syöpää ja peräpukamia. Nämä ovat kuitenkin uskomuksia eivätkä tieteellisesti todistettuja.

Miten tasapainotat juurichakraasi?

Epätasapainossa oleva juurichakra voi vaikuttaa elämääsi monella epäsuotuisalla tavalla. Se voi vaikuttaa siihen, miten näet itsesi ja miten olet maailmassa. Siksi on tärkeää työskennellä juurichakrasi kanssa – eikä vähiten epätasapainon syyn kanssa.

Alla on 5 yksinkertaista työkalua, jotka auttavat sinua tasapainottamaan juurichakrasi:

  • Meditoi: Ota uudelleen yhteys itseesi, tutustu itseesi paremmin ja luo sisäistä rauhaa.
  • Keskity itsesi myönteisiin puoliin: Laita post-it-laput muistuttamaan itseäsi siitä, että olet hyvä äiti, sinulla on kauniit silmät tai olet huolehtiva kumppani, tai pidä päiväkirjaa asioista, joista olet ylpeä tai joista pidät.
  • Harjoitteleitsestäsi huolehtimista: Muista tehdä asioita, joista nautit ja jotka antavat sinulle energiaa. Kirjoita minä-aika ja kiinnostuksen kohteet päiväkirjaasi, jotta muistat ne kiireisen päivän aikana.
  • Tanssi: Kuuntele musiikkia, käytä kehoasi ja laula mukana! Se on loistava tapa luoda sisäistä energiaa ja tasapainoa.
  • Käy parantajan luona: Ehkä tarvitset ammattiapua saadaksesi uutta energiaa ja työstäksesi joitakin vaikeampia asioita, joita olet kantanut mukanasi.

FAQ

Mitä juurichakra tarkoittaa?

Juurichakra edustaa elämäsi perusasioita: itsetuntemusta, turvallisuutta, kotia ja perhettä. Juurichakra muodostaa myös perustan muille 6 chakralle.

Mitä chakra tarkoittaa?

Chakra tarkoittaa sanskritiksi “pyörää”, mikä on erittäin osuva kuvaus energiakeskuksista, jotka toimivat kuin hammasrattaat ja jakavat energiaa ympäri kehoa.

Leave a Comment

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia