horoskooppi24

Tähtimerkki: Kala

Kala, olet uneksija! Joskus unelmasi toteutuvat, mutta useimmiten ne jäävät vain eloisiksi päiväunelmiksi. Saavutat kuitenkin paljon elämäsi aikana. Olet äärimmäisen lojaali ystävä ja sellainen ihminen, joka pitää kiinni samasta työstä vuosikymmeniä.

Henkisyytesi ja luovuutesi ovat vahvoja, ja useaan otteeseen päivän aikana ajatuksesi harhailevat ja vievät sinut salaiseen, salaperäiseen paikkaan, josta vain sinä tiedät.

Koska olet kaikista merkeistä herkin ja intuitiivisin, sinulla on taipumus tietää tarkalleen, miltä toisista tuntuu. Ja voi pojat, sinä tunnet sen, Kalat. Sinulla on taipumus kantaa koko maailman painoa harteillasi.

Jopa silloin, kun ei oikeastaan ole mitään syytä huoleen, olet huolissasi siitä, ettet ole huolissasi. Tästä huolimatta sinua ei ole helppo sysätä syrjään, ja voit olla hyvin vakuuttava. Joidenkin saattaa olla vaikea tutustua sinuun kunnolla, mutta kun he tutustuvat, he huomaavat, että olet todellinen ystävä ja olet aina heidän tukenaan.

Ainoa asia, joka voisi tulla sinun ja rakkaittesi väliin, olisi se, jos karkaisit ja liittyisit johonkin kulttiin.

Hyviä piirteitä:Empaattinen ja välittävä. Saat usein juuri sitä, mitä haluat, koska luet muita kuin avointa kirjaa ja käytät sitä hyväksesi – ilman, että kukaan loukkaantuu! Viimeinen asia, jonka haluat, on nähdä jonkun kärsivän. Toisista välittäminen ja hädänalaisten auttaminen on ykkösluonteenpiirteesi, mutta jotenkin tunnut piilottelevan sitä massoilta. Vain ne, jotka ovat sinulle todella läheisiä, tietävät tämän sinusta.

Vähemmän hyviä piirteitä: Sinä murehdit liikaa, Kala! Varo, ettet vaikuta neuroottiselta. Taipumuksesi miettiä kaikkea liikaa estää luovuutesi ja estää nerokkaiden ideoiden toteuttamisen. Älä unohda välillä hengähtää, Kala.

Anna muiden merkkien auttaa sinua tekemään päätöksiä ja pidä huolta siitä, että unelmasi eivät jää vain sellaisiksi. Pieni rohkeus ja riskinotto ei tapa ketään. Liian monet persoonallisuudet samassa huoneessa voivat olla sinulle ylivoimaisia, koska tunnet ne kaikki niin voimakkaasti. Sosiaalisessa kanssakäymisessä viihtyt parhaiten intiimissä ympäristössä, ja olet onnellisimmillasi läheisten ystävien ja perheenjäsenten seurassa. 

Löydät kaikki horoskoopit täältä: Päivän horoskooppi - Viikkohoroskooppi - Kuukausihoroskooppi - Vuosihoroskooppi

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia