horoskooppi24

Selvänäköisyys: mitä se tarkoittaa – ja miten sen saa?

Hengellisissä yhteyksissä puhutaan usein selvänäköisyydestä, selvänäköisyyden parantamisesta tai selvänäköisyyden käyttämisestä – mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa?

Selvänäköisyys tarkoittaa sitä, että on vastaanottavaisempi kuin kykenee näkemään. Jos sinulla on selvänäköisyyttä, voit nähdä ja vastaanottaa viestejä enkeleiltä ja hengiltä sekä tuntea muun muassa energioita. Lyhyesti sanottuna sinulla on näkemystä henkimaailmaan.

Mitä selvänäköisyys tarkoittaa?

Selvänäköisyys on selkeää näkemistä – hengellisessä mielessä; avoimuutta ottaa vastaan meitä ympäröiviä energioita.

Monilla selvänäkijöillä on kyky todella nähdä – siksi selvänäkijyyttä kutsutaan myös kolmanneksi silmäksi, mutta selvänäkeminen voi olla myös kyky tuntea, aistia tai vastaanottaa viestejä näkemättä itse mitään.

Kolmas silmä voi “nähdä” kolmella eri tavalla:

  • Näkee mielessään kuvia silmät kiinni
  • Sisäisen itsesi kuvien näkeminen silmät auki (sielun näkeminen)
  • Ulkopuolisten kuvien näkeminen silmät auki

Tapa, jolla näet 3. silmälläsi, on yksilöllinen.

Myös se, miten kuvat ilmaistaan, vaihtelee. Jotkut näkevät yksittäisiä esineitä, kun taas toiset näkevät monimutkaisia universumeja, joissa on toimintaa. Jotkut näkevät hetken, kun taas toiset pystyvät uppoutumaan ja “näkemään” pitkään.

Sisäiset mielikuvat voivat olla moniulotteisia ja sisältää monia yksityiskohtia, kun taas ulkoisen silmän mielikuvat ovat tyypillisesti enemmän valoa ja energiaa.

Sielun näkeminen on kuin näkisi sisäisiä kuvia ulkoisella silmällä. Se on hyvin erityinen ja harvinainen tila, johon hyvin harvat ihmiset kykenevät. Se voi tuntua siltä kuin olisi eräänlaisessa transsissa.

Miten saat selvänäköisyyden?

Monet ihmiset uskovat virheellisesti, että selvänäköisyys on vain harvoille; että vain valikoiduilla, henkisillä ihmisillä, joilla on erityisiä kykyjä, on selvänäköisyyttä ja että he voivat vastaanottaa viestejä enkeleiltä ja hengiltä. Mikään ei voisi olla virheellisempää. Kuka tahansa voi saada selvänäköisyyden.

Kyse on vain harjoittelusta, omista kyvyistä ja siitä, että on avoin ja vastaanottavainen sille, mitä varmasti tulee.

Maailmankaikkeus, enkelit ja vainajat lähettävät viestejä kaikille sieluille. Kaikki eivät vain ole vastaanottavaisia ja siten vastaanota ja ymmärrä viestejä. Kaikki eivät myöskään kykene näkemään tuonpuoleisia energioita.

Jotain hyvin konkreettista voi olla meditoinnin aloittaminen. Meditaatio luo ymmärrystä ja oivallusta itseensä sekä yleistä rauhallisuutta. Ja sekä rauhallisuus, ymmärrys että oivallus luovat paremman pohjan olla avoin ja vastaanottavainen ja siten saada selkeyttä.

Selvänäkemisen harjoitus

Meditoinnin ja rauhallisuuden ja oivalluksen luomisen lisäksi voi olla mukavaa tehdä erityisiä harjoituksia. Harjoituksia, jotka ovat todella hyviä selvänäköisyyden harjoittamiseen, ovat visualisointiharjoitukset.

Visualisointiharjoituksia ovat periaatteessa kaikki harjoitukset, joissa sinua kehotetaan sulkemaan silmäsi ja visualisoimaan jotain. Sitten sinun on piirrettävä se, mitä visualisoit. Se voi liittyä myös meditaatioharjoituksiin, joissa sitten piirrät tai maalaat mitä tahansa mieleesi tulee.

Aluksi kyse on siitä, että pystyt maalaamaan tai piirtämään sen, mitä näit mielesi edessä. Sen jälkeen voit alkaa analysoida piirtämääsi. Onko siinä mitään symboleja, jotain, jolla voisi olla merkitystä?

Sekä visualisointi- että meditaatioharjoituksia löytyy monina eri variaatioina YouTubesta ja muualta.

Harjoittele oman ja muiden auran näkemistä

Kaikki harjoitukset, joilla voit vahvistaa henkisiä kykyjäsi, vahvistavat selvänäköäsi. Erittäin konkreettinen harjoitus on harjoitella oman ja toisten auran näkemistä.

Voit helposti harjoitella oman aurasi näkemistä kotona peilin edessä:

  • Keskity otsaasi
  • Pysy keskittyneenä niin kauan kuin pystyt
  • Jossain vaiheessa yksi tai useampi väri muodostuu pääsi ympärille
  • Värit ovat aurasi

Saman harjoituksen voi tehdä muillekin keskittymällä heidän otsaansa. Tämä on helpointa valkoisella taustalla, esimerkiksi valkoista seinää vasten.

Väreillä on erilaisia merkityksiä. Voit lukea niistä täältä: Auran värit – ja niiden merkitykset

Selvänäköisyys vaatii ylläpitoa

Kuten niin monet muutkin asiat, selvänäkemisen saavuttaminen ja ylläpitäminen vaatii usein harjoittelua ja sen jälkeistä ylläpitoa. Ensinnäkään ei saa olla liikaa “meteliä linjalla”. Kiire, stressi ja ahdistus häiritsevät kaikki selvänäköisyyttäsi.

Toisaalta rauhallisuus, harmonia ja tasapaino ovat selvänäköisyyden saavuttamisen ja ylläpitämisen kulmakiviä. Jos et ole viime aikoina saanut monia henkisiä viestejä, saatat olla epätasapainossa. Ehkä olet kiireinen tai ehkä tunnehäiriöt vievät keskittymisesi.

Maailmankaikkeudella on aina jotain kerrottavaa sinulle; enkelit ohjaavat tai suojelevat, vainajat lähettävät terveisiä tai ohjaavat energiat ympäröivät sinua.

Kannattaa ehkä vilkaista omaa auraansa, jos et ole ollut selvänäköinen vähään aikaan. Aurasi paljastaa yleensä, miltä sinusta tuntuu syvällä sisimmässäsi, joten se voi auttaa sinua selventämään, mihin sinun on puututtava juuri nyt, jos henkiset kykysi ovat jääneet jälkeen.

FAQ

Mitä selvänäköisyys tarkoittaa?

Selvänäköisyys tarkoittaa kykyä nähdä tai vastaanottaa henkisiä energioita esimerkiksi enkeleiltä tai kuolleelta.

Miten saat selvänäköisyyden?

Selvänäkyvyyden saat harjoittelemalla näkemistä, mitä ei voi nähdä paljaalla silmällä, ja uskomalla, että se voidaan tehdä.

Miten kehität selvänäkijäkykyäsi?

Jos haluat kehittää selvänäkijäkykyjäsi, on ensinnäkin hyvä idea luoda sisäinen tasapaino; harjoitella intuitiosi kuuntelemista ja itsensä tuntemista – ja mikä tärkeintä, huolehtia asioista, jotka eivät ole tasapainossa elämässäsi.

Leave a Comment

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia