horoskooppi24

Yhteys kuolleisiin – Hanki apua henkimaailman kanssa kommunikoimiseen

Yhteys kuolleisiin: Henkisessä maailmassa uskomme, että sielu on kuolematon. Tämä tarkoittaa sitä, että elämä, joka sinulla on nyt, on vain yksi monista elämistä, joita sielullasi tulee olemaan. Kun ruumiisi kuolee, sielu palaa valoon, jossa sielut asuvat.

Sielu ei kuitenkaan välttämättä palaa valoon heti. Joskus sieluilla on ongelmia täällä maan päällä tai voimakas halu auttaa taakse jääviä. Sielu voi päättää jäädä ympärillemme joksikin aikaa. Kutsumme tämäntyyppisiä sieluja yleensä hengiksi.

Tässä artikkelissa voit lukea kaiken sieluista ja yhteydenpidosta vainajiin.

Yhteydenpito vainajiin

Onko mahdollista ottaa yhteyttä kuolleisiin? Kysymys jakaa mielipiteitä, mutta yhä useammat ihmiset uskovat, että joidenkin vainajien on mahdollista jäädä luoksemme joksikin aikaa – tai että heidät voidaan tarvittaessa kutsua paikalle.

Harvat “tavalliset” ihmiset pystyvät näkemään henkiä ja puhumaan heille. Mutta muutamille on annettu erityinen lahja, ja he toimivat välittäjinä meidän täällä maan päällä elävien ja kuolleiden läheistemme välillä. Kutsumme näitä ihmisiä meedioiksi.

Lue myös: Elämä kuoleman jälkeen hengellisestä näkökulmasta kats

Tyypillisesti meediot ovat myös selvännäkijöitä, mutta kaikki selvännäkijät eivät ole meedioita. Selvänäkijä on yleisnimitys niille, jotka ovat tekemisissä henkisten asioiden kanssa. Toisin sanoen he voivat olla sekä kämmenlukijoita että meedioita.

Merkkejä vainajilta

Vainajat voivat yrittää viestiä meille äärettömän monella tavalla. Joitakin yleisimpiä tapoja, joilla vainajat ottavat yhteyttä, ovat seuraavat:

Kolikon löytäminen

Kolikot ovat yleisiä tapoja lähettää viestejä henkimaailmassa. Jos löydät 1 kruunun, se tarkoittaa, että ajattele positiivisesti. Jos löydät 10 sentin kolikon, se tarkoittaa, että kiinnitä huomiota ja seuraa vaistoasi.

Kolikko voi olla myös vuodelta, joka oli erityisen tärkeä suhteessasi, jolloin se on yksinkertaisesti viesti siitä, että edesmennyt rakkaasi on lähellä.

Tunne siitä, että vainaja on lähellä

Jos voit haistaa hänen hajuvetensä tai tunnet puristuksen olkapäällänne, se ei todennäköisesti ole vain mielikuvituksen tuotetta. Todennäköisesti läheisesi vierailee luonasi tarkistamassa vointiasi.

Eläin, jolla on viesti

Eläimet voivat olla viestinviejiä sielun maailmasta. Marjakärpäset ja perhoset ovat erityisen yleisiä viestinviejiä, mutta mikä tahansa eläin voi lähettää viestin.

Marjamyyrä tuo mukanaan vakuutuksen siitä, että se pitää sinusta huolta vaikeina aikoina, ja perhoset ovat viesti siitä, että rakkaasi on yhä lähellä.

Aiheeseen liittyen: Mikä on voimaeläimeni?

Jos törmäät polullasi eläimeen, joka ei pelkää tai edes yritä olla yhteydessä sinuun, se on todennäköisesti vainaja, joka yrittää kertoa sinulle jotain.

Vainajan vierailut unissasi

Vaikka me kaikki näemme unta useita kertoja yössä ja vaikka voimme nähdä unta ihmissuhteista – myös vainajista – vainajat voivat vierailla luonamme unen kautta.

Toisin kuin tavallisessa unessa, jossa on harvoin järkeä ja joka on usein hajanainen eikä ole kronologisessa järjestyksessä, unen, jossa vainaja vierailee, pitäisi olla paljon todellisempi, realistisempi ja merkityksellisempi.

Sähkö vaikuttaa

Sielut koostuvat energiasta, ja siksi niiden läsnäolo vaikuttaa usein kodin sähköön. Tämä voi olla esimerkiksi vilkkuva valo, television kytkeytyminen päälle tai pois päältä tai radion kanavien vaihtuminen.

Vainaja ei välttämättä yritä kertoa sinulle mitään. Hän on yksinkertaisesti läsnä huoneessa.

Miksi en koe merkkejä vainajalta?

Kaikki eivät koe merkkejä edesmenneeltä läheiseltään, ja tähän voi olla useita syitä:

  1. Et ole avoin näkemään merkkejä, jotka ovat todellisuudessa olemassa
  2. Vainaja ei halua tehdä asioita vaikeammiksi sinulle
  3. Vainajalla ei ole (vielä) viestiä annettavana sinulle

Ensinnäkin se, että et koe yhteyttä vainajalta, ei tarkoita, että vainaja ei yrittäisi ottaa yhteyttä. Voi olla, että hän yrittää, mutta te ette ole vielä onnistuneet saamaan yhteyttä.

Se ei myöskään tarkoita, ettei vainaja rakasta sinua tai välitä sinusta. Itse asiassa on usein nähty, että vainaja alkaa lähettää viestejä vasta jonkin ajan kuluttua, kun pahin suru on hellittänyt. Ehkä vainaja ei usko, että pystyt käsittelemään yhteydenpitoa juuri nyt?

Vainajan yhteydenottosuositus

Meedioita ja selvännäkijöitä on ympäri maata. Jos haluat apua yhteydenpidossa vainajaan, voit todennäköisesti löytää meedion läheltä kotiasi.

Usein kysytyt kysymykset yhteydenotosta vainajaan

Voitko itse ottaa yhteyttä vainajaan?

Joissakin tapauksissa saatat pystyä ottamaan yhteyttä edesmenneeseen henkilöön itse. Kaikki tiedotusvälineet eivät kuitenkaan suosittele sitä, koska kokemus voi olla ylivoimainen.

Tunnetko kuolleen?

Jotkut ovat yrittäneet tuntea kuolleiden läsnäoloa. Se voi johtua selittämättömistä tapahtumista, läheisistä kontakteista tai pienistä viesteistä jäljelle jääneiden asioiden tai vaikutuksen alaisen sähkön muodossa.

Miten avaudut henkiselle maailmalle?

Hengelliseen maailmaan avautuminen on ennen kaikkea avointa mieltä. Jotkut synnyttävät kyvyn, toiset oppivat sen myöhemmin.

Leave a Comment

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia