horoskooppi24

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää arkkienkeli Mikaelista

Useimmat ihmiset ymmärtävät, että monissa uskonnoissa enkelit ovat Jumalan lähettiläitä. Hengellisissä yhteyksissä ne ovat samalla tavalla maailmankaikkeuden lähettiläitä.

Enkeleitä on monenlaisia, ja kaikki ovat osa suurempaa hierarkiaa. Arkkienkelit ovat kaikista enkeleistä suurimpia ja voimakkaimpia. Kreikaksi arkkienkelit tarkoittaa “pääenkeliä”. Ei siis ole epäilystäkään siitä, että arkkienkelit ovat enkelihierarkian korkeimmat.

Hyvin harvat arkkienkelit mainitaan nimeltä uskonnollisissa yhteyksissä, mutta arkkienkeli Mikael (kutsutaan myös nimellä Mikael) on yksi harvoista.

Kuka on arkkienkeli Mikael?

Mikaeliin viitataan Raamatussa Israelin suojelijana ja taivaan suojelijana – mikä tekee hänestä hyvin tärkeän arkkienkelin.

Nimi Mikael tarkoittaa hepreaksi “Kuka on Jumalan kaltainen?”, mikä viittaa siihen, että kukaan ei ole Jumalan kaltainen – mikä tekee siitä hyvin kuvaavan nimen yhdelle Jumalan uskollisimmista ja tärkeimmistä enkeleistä. Itse asiassa monet nostavat hänet Jumalan enkeliarmeijan johtajaksi.

Jumalan armeijan johtajana Mikaelilla on myös yleinen vastuu taistella Saatanaa ja hänen pahoja enkeleitään vastaan. Ja suojella ihmiskuntaa pahalta.

Hengellisissä yhteyksissä kohtaat usein arkkienkeli Mikaelin pahuuden ja pahan perimmäisenä taistelijana. Se on enkeli, jolla on kokonaisvastuu suojelemisesta ja joka antaa rohkeutta ja voimaa.

Vain arkkienkelien Mikael ja Gabriel kirkot

Tietyissä maissa ja tiettyinä ajanjaksoina arkkienkelit – ja erityisesti Mikael ja Gabriel – on nostettu niin korkeaan asemaan, että tietyt kirkot on omistettu niiden palvonnalle.

Itse asiassa Mikaelille on omistettu kaksi pyhäpäivää. Ne ovat 8. toukokuuta, jolloin juhlitaan hänen ilmestymistään Monte Garganolla, ja 29. syyskuuta, jolloin arkkienkeleitä – ja erityisesti Mikaelia – juhlitaan. Jälkimmäinen oli Tanskassa yleinen vapaapäivä vuoteen 1770 asti.

Arkkienkeli Mikaelilla on erillinen pyhäpäivä monissa maissa ja uskonnoissa. Päivämäärä kuitenkin vaihtelee melko paljon.

Voiko arkkienkeleiltä pyytää apua?

Uskonnolla ja henkimaailmalla on yhteistä se, että ne molemmat puoltavat korkeampien voimien pyytämistä avuksi ja opastukseksi. Useimmat enkeleihin uskovat ihmiset uskovat, että enkeleiltä voi aina pyytää apua; että enkelit aina kuuntelevat ja vastaanottavat viestisi, riippumatta siitä, miten pyydät.

Jos tarvitset suojelua, se on todennäköisesti arkkienkeli Mikael tai joku hänen lähimmistä enkeleistään, joka vastaanottaa viestisi ja huolehtii siitä. Jos tarvitset enkeliapua jossakin muussa yhteydessä, enkelit, joilla on kyseiset alueet ja tehtävät, ottavat vastaan viestisi ja huolehtivat siitä.

Monet henkisiä kykyjä omaavat väittävät, että enkelit kuuntelevat ja vastaanottavat aina viestejä ja tarjoavat sitten apuaan siinä määrin kuin kykenevät. On vain meistä ihmisistä kiinni, että olemme vastaanottavaisina avulle.

Kykyä vastaanottaa apua ja viestejä enkeleiltä kutsutaan yleensä selvänäköisyydeksi tai selväkuuloisuudeksi.

FAQ

Mikä on arkkienkeli?

Arkkienkelit ovat enkelihierarkian enkeleitä, joilla on korkein arvo. Uskonnollisissa yhteyksissä enkelit ovat lähimpänä Jumalaa.

Mikä on arkkienkeli Mikael?

Arkkienkeli Mikael on enkelihierarkiassa korkeimman aseman omaava enkeli. Hän on suojelija, ja hänen tehtävänsä on muun muassa levittää rohkeutta ja voimaa.

Leave a Comment

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia