horoskooppi24

Nouseva Merkki

Ascendant-laskurin selitys: Vaikka horoskooppimerkkisi – jota kutsutaan myös aurinkomerkiksi – lasketaan syntymäpäivästäsi, ascendenttisi on tarkempi, sillä se lasketaan syntymäsi tarkasta paikasta ja -ajasta.

Joissakin tapauksissa aurinkomerkki ja ascendantti voivat olla sama horoskooppimerkki, kun taas toisissa tapauksissa ne ovat lähes vastakohtia. Tämä voi selittää esimerkiksi sen, miksi muut yllättyvät, kun kerrot horoskooppimerkkisi.

Ascendant, joka on ulkoinen persoonallisuutesi, sekä Aurinkomerkki, joka kuvaa ydinpersoonallisuuttasi, ja Kuumerkki, joka kuvaa tunne-elämääsi, ovat kolme merkkiä, jotka edustavat parhaiten persoonallisuuttasi

Nämä ovat tärkeimmät merkit, jotka sinun on hyvä tietää, jos haluat oppia tuntemaan itsesi paremmin.

Mitä ascendant tarkoittaa?

Ascendant on yksi niistä tähtien ja planeettojen merkeistä, jotka liittyvät sinuun ja syntymääsi ja jotka muodostavat horoskooppisi. Ascendantilla on erityisesti se ominaisuus, että se kertoo jotain siitä, miten olet maailmassa ja miten suhtaudut ympäröivään maailmaan. Se, millainen olet ulkoisesti ja millaisena muut sinut näkevät. Ascendantilla on siis suuri merkitys koko elämäsi kannalta.

Ascendenttisi muodostuu yhdestä niistä 12 horoskooppimerkistä, jotka jo tunnet. Yleiset horoskoopit ja horoskoopit perustuvat kuitenkin aurinkomerkkiin, joka on persoonallisuutesi ydin.

12 horoskooppimerkkiä muodostavat ympyrän, jota kutsutaan Zodiaciksi. Jokaisessa horoskooppimerkissä on 30 astetta ympyrässä. Tämä koskee myös nousevia. Sinulla voi siis olla auringon merkki kuten Vaaka, mutta nouseva tähti voi olla toisessa horoskooppimerkissä. Sinulla voi olla myös auringonmerkki Vaakakupissa ja ascendantti Vaakakupissa. Kaikki riippuu syntymäajasta ja -paikasta.

Nouseva on yleinen ulkoinen julkisivu. Se on sitä, mitä näytämme välittömästi muille; joko tietoisesti tai tiedostamatta. Aurinkomerkin avulla tunnemme itsemme sisäisesti. Joskus ne sopivat yhteen, joskus eivät.

Yhteisten auringonmerkkien ja ascendantin avulla näytämme, mitä olemme. Toisissa tapauksissa nouseva merkki on merkittävästi ristiriidassa aurinkomerkin kanssa ja voi toimia julkisivuna. Tämä selittää muun muassa sen, miksi introvertteja pidetään joskus ekstrovertteina ensitapaamisessa.

Mikä on ascendenttilaskuri?

Ascendant-laskuri kertoo, mikä on ascendenttisi. Sinun on tiedettävä tarkka syntymäaikasi ja syntymäpaikkasi. On tärkeää olla tarkka, sillä pienetkin poikkeamat voivat vaikuttaa.

Laskimet toimivat periaatteessa samalla tavalla; ne vertaavat syntymäpaikkaa ja -aikaa ascendenttiin löytääkseen syntymäaikaasi vastaavan merkin.

Alla on luettelo verkkosivustoista, joilla on ascendenttilaskureita:

Laskimissa on yleensä myös kuvaus siitä, missä ascendentissa olet syntynyt. Kuvaukset voivat vaihdella, joten voi olla hyvä idea kokeilla vähintään kahta laskinta.

Jos haluat tuntea ascendenttisi – ja koko horoskooppisi – syvällisesti, voit käyttää a henkilökohtainen horoskooppi suositeltava. Täältä saat tietää koko horoskooppisi, mukaan lukien nouseva horoskooppi, auringonmerkki ja kuunmerkki, jolloin saat syvällistä tietoa itsestäsi ja olosuhteista, joihin olet syntynyt.

Kuinka löytää syntymäaikasi

Jos et tiedä syntymäaikaasi, kannattaa kysyä äidiltäsi. Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että hän tietää tarkan syntymäpäivän, sillä ascendantti vaihtuu muutaman tunnin välein. Tarvitset siis tarkan syntymäajan sekä tunteina että minuutteina.

Jos hänellä on epäilyksiä, voit pyytää syntymätodistusta. Siellä ilmoitetaan tarkka syntymäaika. Se voidaan myös kirjoittaa vauvakirjaan, jos sinulla tai vanhemmillasi on sellainen vauvana ollessasi. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on myös mahdollista tilata syntymäaikasi Kansallisarkistosta täältä

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia