horoskooppi24

Mikä on aurinkomerkkini?

Aurinkomerkit vaikuttavat yhdessä kuumerkkien ja ascendantin kanssa eniten siihen, millaiseksi meidät on asetettu tähän maailmaan.

  • Aurinkomerkki on keskeinen persoonallisuutemme
  • Ascendant on ulkoinen identiteettimme
  • Kuumerkki heijastaa tunne-elämäämme

Kaiken kaikkiaan kyseessä on horoskooppimme kolme jalkaa, joista aurinkomerkki määrittää horoskooppimerkkimme.

Aurinkomerkin merkitys

Aurinkomerkki on tärkeä tietää, koska se kuvastaa tarkoitusta, jota varten tulit maailmaan. Kohtalosi, jotkut sanoisivat. Se määräytyy sen mukaan, miten aurinko oli syntymähetkelläsi. Jos elät aurinkomerkkisi ja tarkoituksesi mukaisesti, koet rauhaa ja iloa, mutta jos elät aurinkomerkkisi vastaisesti, koet ahdistusta ja ehkä stressiä.

Jotkut aurinkomerkit, kuten Vaaka, Kaksoset ja Vesimies , ovat vapaita henkiä, jotka eivät menesty yhteiskuntamme laatikkojärjestelmässä. Muut auringonmerkit , kuten Härkä ja Kauris, viihtyvät parhaiten vakaudessa ja kiinteässä kehyksessä.

Jos olet ajautunut rutiineihin, jotka eivät sovi aurinkomerkillesi, voi olla vaikeaa menestyä pitkällä aikavälillä. Siksi on ratkaisevan tärkeää tuntea aurinkomerkkisi ja sen merkitys – ja yrittää elää sopusoinnussa sen kanssa.

Auringonmerkit ovat oppitunteja

Synnyt aurinkomerkkiin, mutta se ei tarkoita, että pystyt alusta alkaen elämään aurinkomerkin mukaisesti. Aurinkomerkki tunnetaan myös oppimisen merkkinä. Se opastaa sinua oppimaan, miten voit elää sopusoinnussa sisäisen itsesi kanssa.

Vaaka esimerkiksi ei ole luonnostaan yhteistyöhaluinen, mutta oppii sen viettämällä paljon aikaa toisten kanssa, kuten monet muutkin merkit. Ominaisuudet on hankittava matkan varrella. Sillä elämä on yksi pitkä evoluutioprosessi.

Etsi aurinkomerkkisi

Useimmat aurinkomerkit määräytyvät yksinomaan syntymäpäivän perusteella, mutta muutamat syntymäpäivät osuvat juuri kahden merkin väliin, jolloin on tärkeää tietää tarkka syntymäpäivä.

Aurinkomerkki Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Oinas on energinen ja aktiivinen. Oinas lähtee ensimmäisenä liikkeelle ja siirtyy myös ensimmäisenä seuraavaan tehtävään. Oinas-auringon merkissä syntyneet ihmiset ovat tyypillisesti suoria ja mutkattomia – ja odottavat samaa myös muilta.

Aurinkomerkki Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Härkä on luotettava tapojensa vuoksi, mutta Härkä-auringon merkissä syntyneiden ihmisten erityispiirre on heidän intohimonsa nautintoon ja tyydytykseen. Tämä ei päde vain seksuaalisesti, vaan myös hyvän ruoan, pehmeimmän patjan ja parhaan musiikin suhteen.

Auringon merkki Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kaksoset ovat joustavia ja sopeutuvat helposti uusiin olosuhteisiin. Kaksosten merkissä syntyneet ihmiset haluavat yleensä olla etulyöntiasemassa kaikissa leireissä ja olla sosiaalisia. Ne ovat älykkäitä ja tarvitsevat massiivista henkistä stimulaatiota, jotta ne eivät kyllästyisi.

Aurinkomerkki Syöpä (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Syöpä suojelee sekä itseään että läheisiään. Tämä voi näkyä kovana julkisivuna. Syöpään aurinkomerkissä olevat ihmiset tarvitsevat turvallisuutta ja vakautta, he haluavat kaivaa syvältä ja he lepäävät tekemissään valinnoissa.

Aurinkomerkki Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Leijona voi vaikuttaa ylimieliseltä, mutta sen taustalla on syvä halu luoda ja muuttaa maailmaa – parempaan suuntaan. Vaikka käsivarsien liikkeet voivat olla suuria, kunnianhimoiset suunnitelmat perustuvat yleensä tunteisiin ja ihmissuhteisiin.

Aurinkomerkki Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Neitsyt on ahkera ja luotettava – ja hänessä on ripaus siivoushulluutta. Asiat on pidettävä järjestyksessä, ja Neitsyen aurinkomerkissä syntyneet pitävät järjestämisestä. He ovat tyypillisesti vastenmielisiä uusille asioille, mutta pitävät kaikesta, mikä tulee luonnostaan.

Auringon merkki Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Vaaka on tunnettu tasapainon luojana, ja se viihtyy parhaiten rauhassa ja hiljaisuudessa ilman suurempia konflikteja. He kertovat mieluummin pienen valkoisen valheen kuin kertovat totuuden, jos totuus aiheuttaa ongelmia. Vaaka-auringon merkissä syntyneet ihmiset etsivät aina parasta tapaa elää.

Aurinkomerkki Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Skorpioni heittäytyy koko sydämestään itse valitsemiinsa projekteihin. Toisaalta heitä on täysin mahdotonta saada tekemään mitään, mitä muut käskevät heidän tehdä. Heidän ensisijainen motivaationsa on arvovalta ja auktoriteetti, ja he tekevät kaikkensa saavuttaakseen sen.

Aurinkomerkki Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Jousimies on vapaa henki, joka on usein liikkeellä tai liikkeellä. Jousimiehen aurinkomerkin alla syntyneet ihmiset ovat ystävällisiä ja heidän on helppo keskustella uusien ihmisten kanssa, ja he keräävät tyypillisesti ystäviä kaikilta elämänsä monilta poluilta.

Aurinkomerkki Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Kauris on sijoitettu molemmat jalat tukevasti maahan. Ne ovat realistisia, ja Kauriin aurinkomerkissä syntyneille unelmat kuuluvat yöhön. Toisaalta he ovat hyvin määrätietoisia ja saavat asiat tehtyä, mikä näkyy heidän kodissaan, urallaan ja elämässään yleensä.

Aurinkomerkki Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Vesimies on hyvin edistyksellinen ja innovatiivinen. Vesimiehen aurinkomerkin alla syntyneet ihmiset eivät juurikaan seuraa tottunutta polkua, vaan ajattelevat mieluummin uutta, pohtivat ja sopeutuvat. He voivat olla hyvin itsepäisiä idealismissaan ja tavassaan nähdä asiat.

Aurinkomerkki Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kalat ovat hyviä samaistumaan ja asettumaan toisten asemaan. Kalat-aurinkomerkissä syntyneiden ihmisten voi olla vaikea löytää omaa tietään elämässä, koska he omaksuvat muiden tunteet ja mielipiteet, mutta toisaalta he ovat usein täynnä selkeitä unelmia elämästään.

Voit laskea aurinkomerkkisi täällä Mikä on aurinkomerkkini? | Cafe Astrologia .com

Jos haluat horoskoopin, joka kertoo syvällisesti aurinkomerkistäsi, kuumerkistäsi ja ascendentistasi henkilökohtainen horoskooppi.

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia