horoskooppi24

Mikä on kuumerkkini?

Vaikka horoskooppisi perustuu aurinkomerkkiin, myös kuumerkilläsi – ja ascendentillasi – on paljon sanottavaa sekä horoskooppisi kuvasta että tavastasi olla maailmassa.

  • Aurinkomerkki on ydinpersoonallisuutesi
  • Ascendant on sinun ulkoinen persoonallisuutesi
  • Kuumerkki kertoo tunne-elämästäsi ja ihmissuhteistasi

Vaikka Kuumerkki ei ole läheskään yhtä tunnettu ja tunnustettu kuin Aurinkomerkki, astrologian maailmassa sillä on lähes yhtä suuri vaikutus persoonallisuuteesi ja identiteettiisi.

Siksi voi olla hyödyllistä tuntea kaikki horoskooppisi ja persoonallisuutesi osa-alueet, jotta saat paremman itsetuntemuksen ja ymmärryksen.

Kuumerkin merkitys

Kuumerkki määräytyy sen mukaan, miten Kuu oli asennossa syntymähetkelläsi. Jotkut kutsuvat sitä identiteettisi sieluksi, sillä kuun merkki kuvastaa sisäistä tunne-elämääsi ja sitä, miten suhtaudut muihin ihmisiin.

Vaikka kuun merkki näkyy sisäisesti, sillä on suuri vaikutus siihen, millainen ihminen olet ja miten suhtaudut maailmaan. Joissakin tapauksissa Kuun merkki on sama kuin Auringon merkki, jolloin toimit usein ulkoisesti niin kuin tunnet sisäisesti. Toisissa tapauksissa Kuun ja Auringon merkkien välillä on kuitenkin suuria eroja.

Sekä Kuun merkin, Auringon merkin että Ascendantin selvittäminen voi antaa vastauksia siihen, miksi osa persoonallisuudestasi ei vastaa lainkaan horoskooppimerkkiäsi, sillä horoskooppimerkki perustuu vain Auringon merkkiin.

Löydä kuumerkkisi

Kuu liikkuu nopeammin kuin aurinko, minkä vuoksi kuun merkit vaihtuvat nopeammin kuin auringon merkit. Tämä selittää myös sen, miksi olet saattanut syntyä yhteen aurinkomerkkiin ja toiseen kuun merkkiin.

Kuumerkki vaihtuu noin 2,5 päivän välein, kun taas aurinkomerkki vaihtuu vain noin kerran kuukaudessa.

Kuun merkki Oinas

Oinas on kärsimätön ja keskittyy jatkuvasti siihen, mitä seuraavaksi on tulossa. Oinaan on vaikea elää nykyhetkessä. Heitä ohjaa sisäinen palo, joka haluaa heidän etenevän eteenpäin – nopeasti.

Kuun merkit härkä

Härkäihmiselle perhe on yksi tärkeimmistä asioista. Härkä-kuun merkissä syntyneillä ihmisillä on vahva tahto, joka ajaa heitä saavuttamaan tavoitteensa, mutta samalla heitä on mahdotonta saada tekemään mitään. Ne tarvitsevat vakautta ja turvallisuutta, mikä ilmenee usein “pesänrakennuksena”.

Kuun merkit Kaksosissa

Sosiaalisissa yhteyksissä Kaksoset ovat nokkelia ja viehättäviä, mutta heillä on myös “alamäkiä”, jolloin he voivat olla ärtyneitä ja huonolla tuulella. Kaksosten kuun merkissä syntyneillä ihmisillä on tarve pysyä ajan tasalla kaikesta ja liikaa henkisiä ärsykkeitä.

Kuun merkit syövässä

Rakkolaisilla on suuri empatia muita kohtaan, he muistavat hyvin ja ovat läheisiä sekä perheelle että kodille. Kravun merkissä syntyneet ihmiset ovat ristiriitoja vältteleviä ja pyrkivät tasoittamaan asioita ja huolehtimaan itsestään.

Kuun merkit Leijonassa

Leo on perhekeskeinen, mutta niin, että hän haluaa auttaa läheisiään – vaikka häntä ei olisi pyydetty. He näkevät suuremman kuvan, jonka he haluavat näyttää muille, ja he pitävät huomiosta ja tunnustuksesta.

Kuun merkki Neitsyt

Neitsyt on järjestelmällinen ja haluaa pitää perheen, kodin ja talouden järjestyksessä. Neitsyt-kuumerkissä syntyneet ihmiset haluavat korjata asioita muille, jotka tarvitsevat tunnustusta ja kiitosta.

Kuun merkit Vaakakunnassa

Vaa’alla on voimakas tarve olla parisuhteessa. Kuun merkissä Vaaka syntyneillä on tarve jakaa elämä kumppanin kanssa. Ne ovat luonteeltaan sympaattisia, huolehtivia ja sosiaalisia.

Kuun merkit Skorpionissa

Skorpioni on hyvä ihmistuntija ja näkee ihmisten läpi, julkisivun taakse. He ovat intensiivisiä ja emotionaalisesti mukana kaikessa, mitä tekevät, ja viihtyvät parhaiten elämyksiä täynnä olevassa elämässä.

Kuun merkit Jousimiehessä

Jousimies tarvitsee vapautta ja tilaa. He ovat ystävällisiä, sosiaalisia ja heidän kanssaan on helppo tulla toimeen, mutta Jousimiehen kuun merkin alla syntyneiden ihmisten on oltava oma itsensä, eivätkä he pidä siitä, että heitä komennellaan. Ne viihtyvät parhaiten aktiivisessa elämässä, johon kuuluu matkustamista, seikkailuja ja uusien ihmisten tapaamista.

Kuun merkit Kauriksessa

Kauriin sisäinen tunne-elämä voi helposti olla myrskyisää, mutta päällisin puolin he ovat aina tasapainoisia ja vakaita. Tämä tekee heistä hyvin luottavaisia. Kauriin kuun merkissä syntyneet ihmiset pitävät selkeistä rajoista ja asettavat itselleen realistisia tavoitteita.

Kuun merkit Vesimiehessä

Vesimies on tarkkaavainen ihmisiä kohtaan. He nauttivat siitä, että he tutkivat, miksi ihmiset tekevät mitä tekevät. Vesimiehen kuun merkissä syntyneet ihmiset voivat olla ujoja – etenkin nuorena – mutta kehittyvät vahvoiksi, itsenäisiksi ja ainutlaatuisiksi persoonallisuuksiksi.

Kuun merkit Kalat

Kalat ovat erittäin intuitiivisia ja empaattisia. Kalat-kuumerkin alla syntyneet ihmiset pystyvät aina näkemään asiat muiden ihmisten näkökulmasta, mutta ottavat myös helposti vastaan toisten ihmisten tunteet. He ovat luonteeltaan hyvin unelmoivia, mutta heillä voi olla vaikeuksia tehdä unelmista totta.

Laske kuumerkkisi täällä:

Mikä on kuun merkkini? | Cafe Astrologia .com

Jos haluat tutustua syvällisemmin Kuun merkkiin, Auringon merkkiin ja Ascendenttiin, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen henkilökohtainen horoskooppi.

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia