horoskooppi24

Henkisiä merkkejä – Opas hengellisten merkkien ymmärtämiseen

Hengelliset merkit ovat monimutkainen aihe. Se, miten ja milloin ne ilmenevät, on yksilöllistä, mutta yleensä ne tapahtuvat silloin, kun niitä tarvitaan eniten. Sitä voi olla vaikea selittää niille, jotka eivät ole kokeneet sitä, mutta tässä yritämme opastaa sinua kokemiesi hengellisten merkkien ja niiden merkityksen kautta.

Henkiset merkit ovat maailmankaikkeuden tapa puhua meille. Merkkejä on kaikkialla ympärillämme, mutta kaikki eivät ole avoimia näkemään niitä.

Siitä, miksi jotkut ihmiset kokevat hengellisiä merkkejä, voidaan keskustella. Jotkut uskovat, että se tapahtuu silloin, kun omat ongelmat ja kovat tunteet tulvivat yli ja “avautuvat”, kun taas toiset uskovat, että tuohon maailmaan pääseminen ei vaadi huonoa arvostelukykyä, vaan pikemminkin avoimuutta hengelliselle.

Monet uskovat, että meillä kaikilla on kyky nähdä ja kokea henkimaailmaa ja että henkiset merkit ovat merkkejä siitä, että olemme “heräämässä” henkisesti.

Hengellinen merkitys – mitä ovat hengelliset merkit?

Alla näet 12 hengellistä merkkiä. Tämä ei ole tyhjentävä luettelo, ja saatat hyvinkin kokea muita merkkejä tai kokea merkit muilla tavoin. Kaiken kaikkiaan kyse on avoimemmaksi tulemisesta maailmankaikkeudelle ja syvemmän tiedon saamisesta itsestäsi ja luonteestasi.

 1. Annat asioiden tapahtua

Alat “mennä virran mukana”. Annat asioiden tapahtua sen sijaan, että yrittäisit saada ne tapahtumaan.

 1. Tunnet itsesi

Alat huomata, mikä tekee sinut onnelliseksi. Ei se, minkä luulet tekevän sinut onnelliseksi, vaan se, mikä todella tekee sinut onnelliseksi.

 1. Onnistut päästämään irti

Päästät irti siitä, millä ei ole arvoa sinulle (enää). Kyse voi olla aineellisista asioista, mutta myös tavoista ja ihmissuhteista, jotka eivät ravitse sinua.

 1. Hymyilet usein

Hymyilet usein ja ilman selvää syytä. Tämä johtuu siitä, että kun avaat henkisen mielesi, sinusta tulee vastaanottavaisempi; jopa elämän pienille nautinnoille.

 1. Unelmoit enemmän

Kun mielesi muuttuu avoimemmaksi, näet myös enemmän unia ja hyvin elävästi. Unet ovat siirtoa alitajunnasta tietoisuuteen.

 1. Sinusta tulee intuitiivisempi

Alat kuunnella enemmän intuitiotasi ja seurata sitä, mikä tuntuu oikealta sisälläsi.

 1. Olet kiitollinen

Olet kiitollinen läheisistä ihmissuhteistasi, mutta myös elämästä itsestään, luonnosta ja kaikesta hyvästä, mitä tässä maailmassa on.

 1. Et ole huolissasi

Huolet ovat rajoituksia. Lakkaat murehtimasta ja antamasta murehtimisen rajoittaa elämääsi.

 1. Et tuomitse muita ihmisiä

Huomaat, ettei ole sinun asiasi tuomita muita ihmisiä heidän teoistaan. Karma pitää siitä huolen.

 1. Et tuomitse itseäsi

Aivan kuten lakkaat tuomitsemasta muita, lakkaat myös tuomitsemasta itseäsi. Se ei ole sinun tehtäväsi. Se on myös karmasta kiinni.

 1. Ajattelet jotain, joka tapahtuu jälkeenpäin

Saatat ajatella jotakuta, jota et ole nähnyt vähään aikaan, ja seuraavana päivänä törmäät häneen sattumalta. Saat kyvyn havaita asioita ennen kuin ne tapahtuvat.

 1. Aistisi terävöityvät

Kun avaudut henkiselle maailmalle, aistisi terävöityvät ja tunnet olevasi enemmän läsnä nykyhetkessä.

Mitä hengelliset kokemukset tarkoittavat?

Henkiset merkit tai kokemukset tulevat yleensä vähitellen, etkä välttämättä huomaa niitä aluksi. Useimmat ihmiset kuitenkin huomaavat, että heistä tulee onnellisempia ja he tuntevat olevansa tasapainoisempia ja yhtä luonnon ja itsensä kanssa.

Kaikki eivät koe hengellisiä merkkejä hengellisinä. Ei ole lainkaan varmaa, että henkimaailmaa ajatellaan, ennen kuin tapahtuu intuitiivisia ja yliluonnollisempia kokemuksia, kuten unta jostakin, joka tapahtuu.

Miten koen hengellisiä merkkejä?

Monille ihmisille hengelliset merkit tulevat luonnostaan, kun aika on oikea. Mutta voit itse tehdä paljonkin nopeuttaaksesi prosessia. Pohjimmiltaan kyse on siitä, että pääset vauhtiin ja löydät itsesi. Voit tehdä tämän esimerkiksi seuraavilla tavoilla.

Meditaatio

Meditointi laskee vaihteen alaspäin ja luo yhteyden ja tasapainon sisimpään. On tärkeää tuntea oma sisäinen minäsi, jotta voit kokea henkisiä merkkejä. Meditaatio on ilmeistä, koska “sammutat” aivosi ja annat sielusi puhua.

Tanssi

Tanssi luo iloa ja energiaa, mutta mikä tärkeintä, se antaa myös mahdollisuuden olla hetkessä ja sammuttaa ajatukset kehon rytmin hyväksi. Harjoittele silmien sulkemista ja anna kehosi ja mielesi seurata musiikkia.

Naura

Saattaa kuulostaa oudolta nauraa käskystä, mutta yritä tuoda naurua jokapäiväiseen elämään – myös huonoina päivinä. Nauru vapauttaa endorfiineja ja on siksi terapiaa keholle ja sielulle. Mikään ei ole sielulle parempaa kuin nauraa, kunnes vatsaan sattuu.

Auta muita

Henkisen maailman kokemisessa on kyse hyvin paljon siitä, että löydämme täällä maan päällä kulkemisen tarkoituksen, eikä tarkoitus koske meitä itseämme vaan suurempaa kokonaisuutta. Tee vapaaehtoistyötä tai auta itseäsi heikompia ihmisiä omalla alueellasi. Muutumme ja ymmärrämme itseämme paremmin auttamalla muita.

Hengelliset merkit ovat ensimmäinen askel ilmestykseen

Hengelliset merkit ovat vain ensimmäinen askel tiellä hengelliseen ilmestykseen. Kun olet avoin itsellesi ja maailmankaikkeudelle, siirryt vaiheeseen kaksi, joka voi olla jyrkkä vastakohta kaikille henkisille merkeille.

Toisessa vaiheessa siivotaan. Kaikki synkkyys nousee pintaan. Kaikki huonot kokemukset ja oppitunnit ryöppyävät sisään ja jättävät sinut merkityksettömyyden tunteeseen.

Henkisen heräämisen vaiheet:

 • Vaihe 1: Henkiset merkit
 • Vaihe 2: Pahojen tunteiden puhdistaminen
 • Vaihe 3: Elämäsi tarkistaminen
 • Vaihe 4: Uudestisyntyminen
 • Vaihe 5: Uusien rutiinien ja tapojen omaksuminen
 • Vaihe 6: Päästä irti viimeisistäkin vanhoista itsestäsi
 • Vaihe 7: Olet täysin tietoinen elämäsi tarkoituksesta

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia