horoskooppi24

Kuka on suojelusenkelisi ja mitä se tekee?

Kuka on suojelusenkelini? Miten saan yhteyden suojelusenkeliini? Ja mitä suojelusenkeli ylipäätään tekee?

Suojelusenkelit ovat henkilökohtaisia suojelijoitamme, ja haluamme heitä koko elämämme ajan – koko elämämme ajan. Niitä kannattaa vaalia, koska ne pitävät meistä huolta ja opastavat meitä.

Lue täältä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää suojelusenkeleistä.

Mikä on suojelusenkeli?

Hvad er en skytsengel

Kristinuskon mukaan meillä kaikilla on suojelusenkeli, jota kutsutaan myös arkkienkeliksi. Synnymme suojelusenkelimme vahtii meitä, ja henkisempien uskomusten mukaan sama suojelusenkeli seuraa meitä läpi kaikkien inkarnaatioidemme.

Suojelusenkelimme on aina rinnallamme. Ei varsinaisena henkilönä, vaan enemmänkin suojaavana aurana. Suojelusenkeli huolehtii meistä, opastaa meitä ja auttaa meitä henkilökohtaisessa kehityksessämme.

Vaikka meillä olisikin suojelusenkeli, se ei tarkoita, ettei meille voi tapahtua mitään. Suojelusenkelillä on myös yleismaailmalliset rajoituksensa, ja joissakin tapauksissa suojelusenkeli voi antaa tai olla antamatta mitään. Siinä tapauksessa sen on tarkoitus olla niin.

Kuka on minun arkkienkelini?

Hvem er min aerkeengel

Monet ihmiset uskovat, että heidän suojelusenkelinsä on edesmennyt henkilö, joka oli heille läheinen. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Suojelusenkeli syntyy kanssamme ja seuraa meitä läpi elämän. Tämä ei tarkoita sitä, ettemme ympäröisi itseämme muiden enkeleiden kanssa. Teemme niin suuressa määrässä, ja usein myös kuolleiden sielut ovat paikalla auttamassa meitä ja opastamassa meitä – mutta he eivät ole suojelusenkelimme.

Toisin kuin suojelusenkeli, joka seuraa meitä aina, vainajien sielut siirtyvät eteenpäin, kun heidän tehtävänsä täällä maan päällä on päättynyt tai kun he ovat jättäneet asianmukaiset jäähyväiset. Siksi vainaja ympäröi meitä vain rajoitetun ajan ennen kuin hän palaa valoon. Kun kuolleet sielut lähtevät, suojelusenkeli jää.

7 asiaa, jotka sinun tulisi tietää suojelusenkeleistä

  1. Suojelusenkelit ovat hierarkiassa korkealla..

Kaikki enkelit eivät pääse suojelusenkeleiksi. Suojelusenkelit valitaan huolellisesti suorittamaan sanansaattajan ja suojelijan suurta tehtävää.

  1. Suojelusenkeleillä ei ole nimiä

Monet ihmiset etsivät suojelusenkelinsä nimiä, mutta se on ajanhukkaa. Suojelusenkeleillä ei yleensä ole nimiä, ja jos niillä on, ei ole sinun tehtäväsi selvittää tai arvioida niitä. Voit helposti kommunikoida suojelusenkelisi kanssa nimeämättä sitä.

  1. Jokaisella on suojelusenkeli

Meillä kaikilla on syntyessämme suojelusenkeli. Tämä pätee myös niihin, jotka eivät ole kristittyjä eivätkä hengellisiä.

  1. Suojelusenkeli ei voi tehdä päätöksiä

Suojelusenkelisi on henkinen ja hengellinen opas, Jumalan sanansaattaja ja henkilökohtainen suojelijasi. Suojelusenkeli ei kuitenkaan voi tehdä valintoja, vaan voi vain opastaa sinua – valinnat ovat viime kädessä sinusta itsestäsi kiinni.

  1. Suojelusenkeli on elämänkumppani

Tämä on totta tässä elämässä, sitä edeltävässä elämässä ja sen jälkeisessä elämässä. Suojelusenkelisi on henkilökohtainen enkelisi, joka on aina kanssasi.

  1. Kaikki suojelusenkelit ovat ainutlaatuisia

Yksikään enkeli ei ole samanlainen, ja kaikilla suojelusenkeleillä on yksi henkilö, jota he hoitavat.

  1. Suojelusenkelit ovat sukupuolettomia

Vaikka voi olla houkuttelevaa ajatella suojelusenkelisi olevan “mies” tai “nainen”, suojelusenkeleillä ei ole sukupuolia. Sukupuoli on biologinen asia, ja suojelusenkelit eivät ole.

Ovatko suojelusenkelit uskonnollisia vai hengellisiä?

Alun perin suojelusenkelit mainitaan Raamatussa, ja ne ovat siis jotain uskonnollista, kristinuskoon kuuluvaa. Hengellinen maailma on sittemmin ottanut suojelusenkelit omakseen, ja se on täysin järkevää.

Kun suojelusenkeleihin viitataan hengellisesti, niillä ei välttämättä ole yhteyttä Jumalaan ja kristinuskoon. Usein ne ovat universumin lähettämän suojelijan ilmaus.

Suojelusenkeli on siis pohjimmiltaan sama ilmiö sekä kristinuskossa että henkimaailmassa. Ero on siinä, onko kyseessä uskonnollinen sanansaattaja vai yleismaailmallinen opas.

Hengellisessä maailmassa suojelusenkeli ei myöskään välttämättä ole ulkonäöltään enkeli. Se on pikemminkin eräänlainen aura, ja se, voiko sen nähdä eri muodoissa, riippuu uskomuksesta.

Jotkut uskovat, että suojelusenkelit voidaan nähdä ihmisen kaltaisina olentoina, eläiminä tai muina olentoina. Kristinuskossa suojelusenkeli on kuitenkin enkeli perinteisessä merkityksessä.

Ota yhteys suojelusenkeliin

Voitko ottaa yhteyttä suojelusenkeliin? Kyllä voit. Ei suoraan, mutta voit oppia kuuntelemaan ja ymmärtämään suojelusenkeliäsi. Ja se on taito, joka kannattaa oppia. Kukapa ei haluaisi pystyä kommunikoimaan suojelijansa ja lähettiläänsä kanssa?

Kuuntele intuitiotasi

Intuitio – sisäinen äänesi – on yleensä suojelusenkelisi ääni, joka yrittää kertoa sinulle jotain.

Huomaa pienet sisäiset äänet

Äkillinen korvien soiminen voi olla suojelusenkelisi, joka yrittää saada viestin perille.

Huomaa äkilliset tuoksut

Tuoksut, jotka tulevat yllättäen ja joita on vaikea selittää, voivat olla suojelusenkelisi, joka vahtii sinua.

Huomaa makea maku suussasi

Nektarin – tai jonkin vastaavan makean – maku on yleensä merkki suojelusenkeliltäsi. Tämä on kuitenkin merkki, joka on yleensä varattu niille, jotka ovat jo valmiiksi hyviä itsetuntemuksessa, esimerkiksi meditaation avulla.

Anna sisäisen silmäsi näyttää sinulle suojelusenkelisi –

Haluaisitko nähdä suojelusenkelisi? Harva ihminen näkee fyysisen enkelin elämässään, kun taas moni muu kokee näkevänsä suojelusenkelinsä sisäisen – tai kolmannen – silmänsä kautta. Sulje silmäsi ja löydä sisäinen rauhasi, mieluiten meditaation avulla, ja ole avoin enkelisi kohtaamiselle.

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia