horoskooppi24

30 merkkiä siitä, että hän on ihastunut sinuun

“Pitääkö hän minusta?”, “Flirttaileeko hän minulle?”, “Pitääkö hän minusta?”. Ajatukset saattavat pyöriä päässäsi, mutta on monia merkkejä, joita voit etsiä, jos olet epävarma. Olemme koonneet peräti 30 “rakastuneen miehen merkkiä”, jotka kertovat, onko hän ihastunut sinuun.

forelsket mand tegn er han vild med mig
 1. Hänen ruumiinkielensä

Yksi asia on se, että hän voi kontrolloida sitä, mitä hän sanoo sinulle, mutta valtaosa miehistä ei pysty kontrolloimaan samalla tavalla kehonkieltään. Jos hän kääntää vartalonsa sinua kohti, kun puhutte, jos hän hymyilee paljon ja jos hän joko puhuu paljon tai on hyvin hiljaa, se on merkki siitä, että hän pitää sinusta.

Jos et tunne häntä hyvin, sitä voi olla vaikea sanoa. Katso, millainen hänen kehonkielensä on muiden kanssa ja millainen se on sinun kanssasi.

 1. Hän näyttää itsensä

Ehkä hän kehuskelee, ehkä hän puhuu kovempaa, jotta kuulet hänet varmasti, ehkä hän nauraa osoittaakseen olevansa hauska. Jos hän leveilee, kun olet paikalla, se on merkki siitä, että hän pitää sinusta.

Miesten välillä on jälleen eroja. Jotkut miehet kerskailevat kaikille ja kaikelle. Kyse on siitä, että huomaat, käyttäytyykö hän sinua kohtaan eri tavalla.

Flirter han med mig kan han lide mig
 1. Hän on liian kiinnostunut keskusteluistasi –

Kaikki, joilla on hyvät käytöstavat, osoittavat kiinnostusta toisten ihmisten keskusteluihin. Tämä tapahtuu nyökkäämällä, hymyilemällä, tekemällä hyväksyviä kommentteja, kuten “kyllä” ja “okei”, ja esittämällä kiinnostuneita kysymyksiä siitä, mitä sanotaan.

Jos hän on kiinnostunut sinusta, hän vaikuttaa yli-innostuneelta. Hän saattaa nyökkäillä hieman enemmän, hymyillä hieman enemmän ja kommentoida matkan varrella hieman enemmän kuin puhuessaan ystävilleen.

 1. Hän tekee jotain itsestään

Monet miehet ponnistelevat aina, kun he ovat lähdössä ulos, mutta hän saattaa antaa sille hieman ylimääräistä vipinää, kun hän tietää, että olet tulossa. Kyse voi olla vaatteista tai hiuksista, mutta myös keskusteluaiheista, jotka hän valitsee, jotta hän vaikuttaisi erityisen hyvältä, fiksulta, mielenkiintoiselta jne.

 1. Hän tekee sinulle palveluksia

Juoman tarjoaminen, paidan lainaaminen tai kyydin tarjoaminen kotiin ovat varmoja merkkejä siitä, että hän haluaa olla muutakin kuin vain ystävä. Toki hän saattaa olla mestarillinen mukava mies, mutta useimmat miehet, jotka tekevät naisille palveluksia, ovat silmäterä.

 1. Hän koskettaa sinua

Fyysinen kontakti on merkki siitä, että hän pitää sinusta. Se voi olla mitä tahansa kädestä olkapäällesi, silitellä käsivarttasi ja antaa sinulle erityisen pitkän halauksen. Monille miehille koskettaminen on yhtä kuin tuntuman antaminen nähdäkseen, miten reagoit.

 1. Hän kehuu sinua

Kertooko hän sinulle, että mekkosi sopii sinulle, että silmäsi ovat kauniit tai että hajuvetesi tuoksuu hyvältä? Sitten hän on luultavasti kiinnostunut sinusta.

 1. Hän haluaa olla yksin kanssasi

Jos mies näkee sinut vain ystävänä, voitte yhtä hyvin olla yhdessä suuremmissa seurueissa. Mutta jos hän on kiinnostunut enemmästä, hän yrittää saada aikaa yksin. Hän saattaa pyytää teitä ulkoilemaan yhdessä tai tarjoutua saattamaan teidät kotiin.

 1. Hän kutsuu sinut treffeille

Hän ei ehkä kutsu sitä treffeiksi. Mutta jos sopimus on treffit, kuten piknik rannalla tai illallinen hienossa ravintolassa, se on ehdottomasti treffit.

 1. Hän maksaa puolestasi

Yksi asia on se, että sovitte menevänne yhdessä ulos syömään. Toinen on se, miten lasku jaetaan. Jos hän vaatii maksamaan puolestasi, hän on luultavasti hulluna sinuun.

 1. Hän kirjoittaa sinulle paljon

Jos mies lähettää sinulle tekstiviestejä pyytämättä ja usein; vain kuullakseen, mitä teet tai miten voit, se on merkki siitä, että hän ajattelee sinua.

 1. Hän tanssii lähelläsi

Näin on erityisesti kaupungissa. Jos hän “sattuu” tanssimaan lähelläsi usein, hän luultavasti haluaa esitellä itseään sinulle.

 1. Hän flirttailee avoimesti muiden kanssa

Jos hän flirttailee muiden kanssa välittömässä läheisyydessäsi, se voi johtua siitä, että hän huomaa reaktiosi. Varsinkin jos hän tekee sen äänekkäästi tai katsoo sinua samaan aikaan.

 1. Hän ei koskaan flirttaile muiden kanssa

Toisen tyyppiset miehet eivät yritä tehdä sinua mustasukkaiseksi, vaan tyytyvät flirttailemaan kanssasi. Tällaisen tyypin et koskaan näe flirttailevan muiden kanssa, jos hän on kiinnostunut sinusta.

 1. Hän kysyy muilta sinusta

Jos hän kysyy yhteisiltä ystäviltäsi, oletko sinkku, hän todennäköisesti toivoo, että vastaus on kyllä.

 1. Hän katsoo sinua, kun et katso

Jos hän katsoo sinua, kun hän luulee, ettet katso, se johtuu siitä, että hän ei yksinkertaisesti voi itselleen mitään. Hän ei kuitenkaan halua olla liian ilmeinen.

 1. Hän kysyy sinulta muista miehistä

Hän saattaa kysyä jostakusta, jonka kanssa olet seurustellut hiljattain, tai hyvästä ystävästä. Hänen on saatava selville, onko kyse muustakin kuin ystävyydestä.

 1. Hän muistaa asioita, joita olet sanonut

Jos hän muistaa syntymäpäiväsi tai isoäitisi kuolinpäivän, se merkitsee hänelle jotakin.

 1. Hän huolehtii sinusta, kun olet sairas

Sinulla on flunssa, ja hän tuo sinulle kuumaa keittoa ja hyvän elokuvan. Hän välittää sinusta ja haluaa sinun paranevan.

 1. Hän käyttäytyy kuin herrasmies

Jos hän pitää sinulle ovea tai tarjoaa sinulle kahvia, se johtuu todennäköisesti siitä, että hän pitää sinusta.

 1. Hän puhuu sinusta

Jos kuulet ystäviltä tai tuttavilta, että hän on puhunut sinusta heille, se on selvä merkki siitä, että hän välittää sinusta – ja pitää sinusta.

 1. Hän vetää keskustelua

Kun on aika hyvästellä, hänellä on 117 outoa asiaa sanottavana. Se on selvä merkki siitä, ettei hän halua hyvästellä.

 1. Hän kertoo sinulle tunteistaan

Monien miesten on vaikea puhua tunteistaan. Jos hän avautuu tuosta puolestaan, se on osoitus luottamuksesta.

 1. Hän muuttaa suunnitelmiaan nähdäkseen sinut

Ehkä hänellä oli jo silloin suunnitelmia tavata toisenne, kun ehdotitte. Silti hän tekee kaikkensa siirtääkseen suunnitelmia, jotta hän voi nähdä sinut.

 1. Hän pitää katsekontaktia

Jos hän pitää katsekontaktia tavallista pidempään, hän osoittaa sinulle olevansa kiinnostunut.

 1. Hän viettää paljon aikaa kanssasi

Hän kutsuu sinut ulos, suostuu aina ehdotuksiisi tavata ja haluaa yleensä viettää paljon aikaa kanssasi. Koska hän pitää sinusta.

 1. Hän kutsuu sinua kauniisti

Jos hän kutsuu sinua kauniisti, kun lähetät hänelle tekstiviestejä, hän on luultavasti kiinnostunut sinusta.

 1. Hän käyttää rakastavia hymiöitä

Jos söpöjä lempinimiä täydennetään suukkojen ja sydämien emojilla, se on vielä turvallisempaa.

 1. Hän lähettää sinulle kuvia

Jos hän kysyy snäppiäsi ja lähettää sinulle kuvia, se johtuu todennäköisesti siitä, että hän haluaa vastineeksi kuvia sinusta, jotta hän voi ikävöidä sinua hieman enemmän.

 1. Hän pitää viesteistäsi ja kuvistasi

Jos hän tykkää postauksistasi ja kuvistasi sosiaalisessa mediassa, se on merkki siitä, että hän pitää näkemästään – ja että häntä ei haittaa näyttää muille. Varsinkin jos hän yhtäkkiä pitää vanhoista valokuvista, joita hän on joutunut etsimään.

Lue myös: Mitä ovat sielunkumppanit – ja miten löydät oman sielunkumppanisi?

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia