horoskooppi24

4 horoskooppielementtiä – tulimerkit, vesimerkit, ilmamerkit ja maamerkit

Tunnet luultavasti 12 horoskooppimerkkiä, jotka riippuvat syntymäpäivästäsi. Mutta tiesitkö, että 12 horoskooppimerkkiä on jaettu neljään elementtiin?

Kalat ja Syöpä ovat vesimerkkejä, kun taas Leijona ja Oinas ovat tulimerkkejä. Mutta mihin elementtiin horoskooppimerkkisi kuuluu – ja mitä se tarkoittaa käytännössä? Ota selvää tästä artikkelista.

Mitä tuli-, vesi-, ilma- ja maamerkit tarkoittavat?

Muinaisina aikoina uskottiin, että maailmamme koostuu neljästä peruselementistä: tulesta , vedestä, ilmasta ja maasta. Nykyään jaksollinen järjestelmä kertoo meille jotain muuta ja monimutkaisempaa.

Neljän peruselementin symboliikka on kuitenkin säilynyt, ja sitä käytetään nykyään esimerkiksi astrologiassa selittämään ihmisten välisiä eroja ja sitä, miten he näkevät maailman ja toisensa.

Kullakin elementillä on joitakin erityispiirteitä, jotka ilmenevät enemmän tai vähemmän selvästi.

Mikä on tulen merkki ??

Horoskooppimerkit: Oinas, Leijona ja Jousimies

Tulen elementin edustamilla horoskooppimerkillä on tavallista suurempi kipinä. He tietävät, miten potkia persettä, ja he ovat kirjaimellisesti “tulessa”.

Tämä ylenpalttinen tuli voi ilmetä positiivisena energiana, joka voi saada sekä tulimerkin että muut nousemaan ylös ja pois vaikeuksista, mutta se voi näkyä myös kiivaana temperamenttina, varsinkin jos tulimerkin uskollisuutta on petetty.

Mikä on vesimerkki ??

Syöpä, Skorpioni ja Kalat

Veden elementin edustamat horoskooppimerkit ovat erittäin tunteellisia ja intuitiivisia. Näillä horoskooppimerkillä on usein mystinen puoli, ja ne ovat yleensä keskimääräistä henkisempiä.

Vesimerkit arvostavat tyypillisesti luontoa ja luonnollista, ja siksi he ovat usein poikkeuksellisen hyviä lukemaan ihmisiä ja mielialoja, mikä auttaa heitä elämässä pitkälle.

Mitä ovat ilmamerkit ??

Horoskooppimerkit: Kaksoset, Vaaka ja Vesimies

Ilman elementin edustamat horoskooppimerkit ovat lennokkaita ja unelmoivia. He elävät paljon päässään, ovat älyllisiä ja pohdiskelevia ja kyseenalaistavat useimmat asiat. Usein ilmamerkki saa uusia ideoita, mutta hyppää iloisesti seuraavaan, jos uusi ja parempi idea syntyy.

Ilmamerkit ovat tyypillisesti hyviä sosiaalisissa taidoissa, viestinnässä ja kielessä, ja he nauttivat haasteiden ratkaisemisesta ja vapaasta elämästä.

Mitä ovat maan merkit ??

Horoskooppimerkit: Härkä, Neitsyt ja Kauris

Maan elementin edustamat horoskooppimerkit ovat tunnettuja maadoittuneisuudestaan ja vakaudestaan. Maan merkkiin voi aina luottaa, ja näihin horoskooppimerkkeihin syntyneet ihmiset tyypillisesti pesivät ja arvostavat aineellisia asioita, jotka antavat puitteet jokapäiväiselle elämälleen.

Maamerkit tarttuvat harvoin mihinkään uuteen, vaan arvostavat sitä, mitä heillä on, ja pitävät turvallisuudesta sekä siitä, mitä ja kenet he tuntevat. Voit aina luottaa siihen, että Maan merkki astuu esiin, jos tarvitset sitä.

Mistä tiedän, mikä elementti olen?

Helpoin tapa selvittää, oletko tuli-, vesi-, ilma- vai maamerkki, on katsoa horoskooppimerkkiäsi. Jokaisessa elementissä on 3 horoskooppimerkkiä.

  • Tulimerkki ?: Oinas , Leijona ja Jousimies
  • Vesimerkit ?: Syöpä, Skorpioni ja Kalat
  • Ilmamerkit ?: Kaksoset, Vaaka ja Vesimies
  • Maan merkit ?: Härkä, Neitsyt ja Kauris

Se, miten hyvin sovit kunkin elementin kuvaukseen, riippuu myös planeettojen asennosta syntymäpäivänäsi.

Jos sinulla on 0-1 planeettaa elementissä, sinulla on elementin ominaisuuksia lievässä määrin, jos sinulla on 2-4 planeettaa elementissä, sinulla on elementin ominaisuuksia jonkin verran, ja jos sinulla on yli 5 planeettaa elementissä, sinulla on elementin ominaisuuksia voimakkaassa määrin.

Tämä selittää myös sen, miksi jotkut tulimerkit ovat energisempiä ja temperamenttisempia kuin toiset ja miksi jotkut ilmamerkit voivat elää suhteellisen vakaata elämää. Kun elementissä on vain muutama planeetta, tietyt elämäsi ja persoonallisuutesi osa-alueet saattavat sopia kuvaukseen.

An henkilökohtainen horoskooppi voi kertoa sinulle enemmän planeettojen asennoista sinun tapauksessasi – ja antaa sinulle siten selkeän käsityksen siitä, kuinka tärkeä elementti on elämässäsi.

Mihin voin käyttää kylttejä?

Tuli-, vesi-, ilma- ja maamerkit selittävät, miksi joillakin horoskooppimerkillä on enemmän yhteistä ja miksi ne toimivat paremmin yhdessä kuin toiset. Maa- ja ilmamerkillä on tyypillisesti omat haasteensa parisuhteessa, sillä maa-merkki on perinteinen ja vakaa, kun taas ilmamerkki on lennokas ja unelmoiva.

Elementit selittävät siis jotain perustavanlaatuista elementtiin kuuluvista horoskooppimerkeistä. Se voi auttaa ymmärtämään paremmin toisia ihmisiä ja heidän tapaansa olla – ja sitä, miksi joillakin ihmisillä on luonnostaan omat haasteensa, kun taas toiset toimivat paremmin yhdessä.

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia