horoskooppi24

Telepatia – Telepaattiset kyvyt hengellisestä näkökulmasta katsottuna

Tunnet ehkä tunteen, kun puhut jostakin ihmisestä, mutta hän kävelee seuraavassa hetkessä ovesta sisään. “Kun puhutaan auringosta, se paistaa”, sanomme.

Mutta itse asiassa kyse voi olla paljon muustakin kuin vain sattumasta. Se voi olla omia telepaattisia kykyjäsi.

Tästä artikkelista voit lukea kaiken siitä, mitä telepatia on ja miten se toimii.

Mitä telepatia on?

Hvad er telepati

Telepatia on kyky välittää ajatuksia muille. Joissakin psykologisissa piireissä telepatia rinnastetaan muihin aisteihin: näköön, kuuloon, makuun, hajuun ja kosketukseen.

Telepatiaa on vaikea todistaa käytännössä, mutta nykyään on olemassa useita tutkimus alalla, joka todistaa sen olemassaolon.

Vaikka telepaattisuus esitetään usein viihdeohjelmissa kykynä välittää monimutkaisia ajatuksia – ja ehkä suoranaisia käskyjä – toisille, todellisuudessa kyse on paljon enemmänkin ajatuksen lähettämisestä, jonka vastaanottaja vastaanottaa.

Saattaa olla, että ajattelet ystävääsi, jota et ole nähnyt vähään aikaan, ja hän ajattelee sinua ja ottaa sinuun yhteyttä.

Se voi tuntua oudolta yhteensattumalta, mutta voi myös olla, että hän sai huomion ajatuksistasi häntä kohtaan ja sai siten tietää, että kaipaat häntä – ja hän kaipaa sinua.

Voinko käyttää telepatiaa?

Tämän alan tutkimusten perusteella telepatiaa verrataan aistiin. Telepaattiseen kykyyn ei siis liity mitään erityisen hengellistä tai maagista, ja periaatteessa kuka tahansa voi harjoittaa sitä. Vastaanottajan on kuitenkin myös oltava tietoinen ja vastaanottavainen, eikä näin ole aina.

Jos siis lähetät ajatuksen, johon et saa vastausta, se voi johtua siitä, että vastaanottaja ei ole vastaanottavainen. Voi kuitenkin olla myös niin, että vastaanottaja ei halua ottaa sinuun yhteyttä, vaikka ajattelee sinua, tai että hänellä on tällä hetkellä jotain muuta tekemistä, ja sitten hän irrottautuu siitä.

Milloin telepatia on hyvä idea?

Telepatia on lähetetty ajatus, jonka välittömänä tarkoituksena on kiinnittää huomiota itseensä. Et siis voi lähettää pitkää tervehdystä, jonka vastaanottaja voi lukea henkisesti. Useimmissa tapauksissa olisi hyvä keskustella, jos tarvetta ilmenee. Puhuminen ei kuitenkaan ole aina mahdollista tai toivottavaa.

Jos tarvitset tekosyyn tai jos yhteydenotto on vaikeaa pitkän ajan kuluttua, telepatia voi olla kokeilemisen arvoinen. Se voi olla vähän kuin sanoisi “Hei, olen täällä”. Ellei vastaanottaja itse harrasta telepatiaa, se on vain ajatus sinusta, joka tulee esiin.

Telepatia hengellisestä näkökulmasta

Telepati i et spirituelt perspektiv

Telepatia sopii hyvin henkiseen maailmaan, jossa me kaikki olemme yhteydessä toisiimme ja jossa universumi on määrännyt polkumme ennalta.

Se, että voimme kommunikoida ajatuksiemme kautta milloin tahansa minkä tahansa ja kenen tahansa kanssa, on hengellisestä näkökulmasta järkevää, sillä kuolemattomat sielut asuvat kehossa vain väliaikaisesti palatakseen muiden sielujen luo valossa ennen seuraavaa inkarnaatiota.

Henkisessä maailmassa useimmat uskovat, että ne, jotka kohtaavat tässä elämässä, ovat sopineet etukäteen valossa olevina sieluina. Tähän kuuluvat perhe, rakastavaiset ja hyvät ystävät

Tapaamiset eivät ole sattumanvaraisia, vaikka ne saattavatkin vaikuttaa siltä. He tulevat silloin, kun se sopii elämään, kokouksen tarkoituksen mukaan.

Katso myös: opas hengellisten merkkien ymmärtämiseen

Telepatia voi siis auttaa sinua saamaan yhteyden vanhoihin tuttavuuksiin – silloin kun se on järkevää elämässäsi.

Usein kysytyt kysymykset telepatiasta

Mitä telepatia on?

Telepatia on kyky lähettää viestejä toisille ajatuksen voimalla.

Voiko telepatiaa oppia?

Monet pitävät telepaattisuutta kuudentena aistina, joka kaikilla on. Kaikki eivät kuitenkaan suhtaudu avoimesti ajatukseen telepatiasta.

Voiko ajatuksia siirtää?

Ne, jotka uskovat telepatiaan, uskovat, että on mahdollista siirtää ajatuksia muihin ihmisiin. Jotkut uskovat kokonaisiin viesteihin, toiset taas enemmänkin muistutukseen lähettäjästä.

Mitä ovat telepaattiset kyvyt?

Telepatiasta puhutaan usein harvojen erityislahjana. Henkisessä maailmassa useimmat ihmiset uskovat, että kaikilla on jossain määrin telepaattisia kykyjä.

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia