horoskooppi24

Ota yhteyttä vainajiin – Hanki apua yhteydenpitoon henkimaailman kanssa

Yhteys vainajaan: henkimaailmassa uskomme, että sielu on kuolematon. Näin ollen elämä, joka sinulla nyt on, on vain yksi monista elämistä, joita sielullasi tulee olemaan. Kun ruumiisi kuolee, sielu palaa valoon, jossa sielut asuvat.

Ei ole kuitenkaan varmaa, että sielu palaa valoon välittömästi. Joskus sieluilla on välielämää täällä maan päällä tai vahva halu auttaa taakseen jääneitä. Sielu voi siis päättää jäädä tänne joksikin aikaa. Me kutsumme näitä sieluja yleensä hengiksi.

Lue tästä artikkelista kaikki hengistä ja yhteyksistä vainajiin.

Yhteydenpito vainajaan

Onko mahdollista ottaa yhteyttä kuolleisiin? Kysymys jakaa ihmisiä, mutta yhä useammat uskovat, että on mahdollista, että osa vainajista voi jäädä luoksemme joksikin aikaa – tai että heidät kutsutaan tänne tarvittaessa.

Harvat “tavalliset” ihmiset voivat nähdä henkiä ja puhua heille. Mutta muutamille on annettu erityinen lahja, ja he toimivat välittäjinä meidän ja vainajiemme välillä täällä maan päällä. Kutsumme näitä ihmisiä meedioiksi.

Lue myös: Elämä kuoleman jälkeen hengellisestä näkökulmasta katsottuna

Tyypillisesti meediot ovat myös selvännäkijöitä, mutta kaikki selvännäkijät eivät ole meedioita. Selvänäkijä on yleisnimitys niille, jotka ovat tekemisissä henkisten asioiden kanssa. He voivat siis olla kämmenlukijoita aivan yhtä helposti kuin meedioita.

Vainajan merkit

Tegn fra afdoede

Vainaja voi yrittää viestiä meille äärettömän monella tavalla. Yleisimpiä tapoja, joilla vainaja voi ottaa yhteyttä, ovat seuraavat:

Kolikon löytäminen

Kolikot ovat varsin yleinen tapa lähettää viestejä henkimaailmassa. 1-kolikon löytäminen tarkoittaa positiivista ajattelua. Jos löydät 10-kruunuisen, se tarkoittaa, että sinun kannattaa olla tarkkana ja seurata vaistoasi.

Kolikko voi olla myös vuodelta, joka oli erityisen tärkeä suhteessanne, ja silloin se on yksinkertaisesti viesti siitä, että vainaja on lähellä.

Tunne siitä, että vainaja on lähellä

Jos tunnet hänen hajuvetensä tuoksun tai tunnet puristuksen olkapäässäsi, se ei luultavasti ole pelkkää mielikuvitusta. Silloin se on todennäköisesti rakkaasi, joka käy katsomassa sinua.

Eläin, jolla on viesti

Eläimet voivat olla sielumaailman sanansaattajia. Erityisen yleisiä viestinviejiä ovat leppäkertut ja perhoset, mutta periaatteessa mikä tahansa eläin voi lähettää viestin.

Leppäkerttujen mukana tulee lupaus pitää huolta sinusta vaikeina aikoina, ja perhoset ovat viesti siitä, että rakkaasi on yhä lähellä.

Aiheeseen liittyen: Mikä on voimaeläimeni?

Jos tapaat polullasi eläimen, joka ei pelkää tai melkein yrittää ottaa yhteyttä sinuun, se on luultavasti vainaja, joka yrittää kertoa sinulle jotain.

Vainajan vierailut unissasi

Vaikka me kaikki näemme unta useita kertoja joka yö ja vaikka voimme nähdä unta ihmissuhteista – myös vainajasta – vainaja voi vierailla luonamme unen kautta.

Toisin kuin tavallisessa unessa, jossa on harvoin järkeä ja joka on usein hajanainen eikä tapahdu kronologisessa järjestyksessä, unen, jossa vainaja vierailee, pitäisi olla paljon todellisempi, realistisempi ja merkityksellisempi.

Vaikuttaa sähköön

Sielut koostuvat energiasta, ja siksi niiden läsnäolo vaikuttaa usein kodin sähköön. Tämä voi olla esimerkiksi lampun vilkkuminen, television kytkeytyminen päälle tai pois päältä tai radion kanavan vaihtuminen.

Ei ole varmaa, että vainaja yrittää kertoa sinulle jotain. Hän on yksinkertaisesti läsnä huoneessa.

Miksi en koe merkkejä vainajalta?

Kaikki eivät koe merkkejä vainajasta, ja tähän voi olla useita syitä:

  1. Et ole avoin näkemään merkkejä, jotka ovat todellisuudessa –
  2. Vainaja ei tee sitä vaikeammaksi sinulle
  3. Vainajalla ei ole (vielä) viestiä sinulle

Ensinnäkin se, että et koe yhteyttä vainajaan, ei tarkoita sitä, että vainaja ei yrittäisi ottaa yhteyttä. Voi hyvinkin olla, että hän yrittää, mutta sinä et ole vielä onnistunut luomaan yhteyttä.

Se ei myöskään tarkoita, ettei vainaja rakastaisi sinua tai välittäisi sinusta. Itse asiassa usein vainaja alkaa lähettää viestejä vasta jonkin ajan kuluttua, kun pahin suru on ohi. Ehkä vainaja ei usko, että pystyt käsittelemään yhteydenpitoa juuri nyt?

Vainajan yhteystietosuositus

Afdoedekontakt anbefaling

Meedioita ja selvännäkijöitä on ympäri maata. Jos haluat apua yhteydenpidossa kuolleeseen henkilöön, voit todennäköisesti löytää meedion läheltäsi.

Kuollut yhteyshenkilö Jyllannin

Hautajaiset yhteyshenkilö Funen

Kuollut yhteyshenkilö Seelanti

Kuollut yhteyshenkilö verkossa

Sinun ei tarvitse itse asiassa tulla meedion vieraaksi olohuoneeseesi. Sen sijaan voit halutessasi saada verkko-ohjeita siitä, miten voit itse ottaa yhteyttä kuolleeseen henkilöön. Tämän ratkaisun etuna on, että saat suoran kontaktin kokemuksen.

Voit saada online selvänäkijän yhteydenottoa vainajaan täältä https://www.uforklarbar.dk/

UKK yhteydenpidosta vainajaan

Kan man selv få kontakt til afdøde?

Du kan i nogle tilfælde godt selv få kontakt til en afdød. Det er dog ikke alle medier, der anbefaler det, da oplevelsen kan være overvældende.

Kan man mærke de døde?

En del har prøvet at mærke de dødes nærvær. Det kan være ved uforklarlige hændelser, nærkontakt eller små beskeder i form af ting, der efterlades, eller elektricitet, der påvirkes.

Hvordan åbner man op for den åndelige verden?

At åbne op for den åndelige verden handler først og fremmest om at have et åbent sind. Nogle er født med evnen, andre tillærer sig den senere.

Voit myös lukea surusta ja surureaktioista kuoleman yhteydessä National Association for Life and Death -järjestöstä

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia