horoskooppi24

Tähtien kohdistaminen: aloittelijan opas horoskoopin korjaamiseen

Hei, rakkaat astrologian ystävät! Tänään puhumme jostain, joka saattaa vaikuttaa hieman tekniseltä, mutta lupaan tehdä siitä mahdollisimman yksinkertaisen: horoskoopin korjaamisesta.

Kyllä, se saattaa kuulostaa hieman pelottavalta, mutta sukelletaanpa siihen!

Mikä on horoskoopin korjaus?

Tiedät luultavasti jo, että horoskooppisi on “tilannekuva” taivaasta juuri sillä hetkellä, kun synnyit. Mutta mitä tapahtuu, jos meillä ei ole tarkkaa syntymäaikaa tai -paikkaa?

Tässä kohtaa horoskoopin korjaus tulee kuvaan. Se on prosessi, jossa horoskooppia korjataan, jotta se olisi mahdollisimman tarkka syntymäsi tarkkojen olosuhteiden perusteella.

Miksi horoskoopin korjaus on tärkeää?

Ajattele horoskoopin korjausta astrologisen matkasi GPS:nä. Pienikin ero ajassa tai sijainnissa voi muuttaa horoskooppiasi huomattavasti, aivan kuten muutama minuutti voi muuttaa GPS-reittiäsi huomattavasti.

Horoskooppikorjaus auttaa meitä varmistamaan, että meillä on mahdollisimman tarkka “reitti” astrologiseen maisemaasi.

Horoskooppikorjauksen suorittaminen

Tutustutaanpa siihen, miten horoskooppikorjaus itse asiassa suoritetaan. Korjatakseen horoskoopin astrologi tarvitsee ennen kaikkea mahdollisimman paljon tietoja henkilön syntymästä. Tämä tarkoittaa päivämäärän lisäksi myös tarkkaa aikaa ja paikkaa.

Näiden tietojen avulla astrologi voi laatia”syntymäkartan”, joka on tarkka kuvaus taivaasta tarkalleen syntymähetkellä. Jos jokin näistä yksityiskohdista puuttuu tai on epätarkka, tässä vaiheessa on kyse korjauksesta.

Jos esimerkiksi syntymäaika on tuntematon, astrologi voi käyttää “syntymäaikakorjausta”.

Tässä prosessissa astrologi luo sarjan horoskooppeja, jotka perustuvat erilaisiin mahdollisiin syntymäaikoihin, ja vertaa niitä henkilön elämän tärkeisiin tapahtumiin. Todennäköisimpänä pidetään sitä syntymäkarttaa, joka parhaiten vastaa tärkeimpiä tapahtumia.

On tärkeää huomata, että tämä prosessi voi olla varsin monimutkainen ja vaatii paljon astrologian asiantuntemusta. Tulokset voivat kuitenkin olla varsin hämmästyttäviä, sillä ne antavat tarkemman kuvan henkilön astrologisesta profiilista ja mahdollisesta elämänpolusta. Se on todella astrologiaa yksityiskohtaisimmillaan!

Horoskooppikorjaus vs. syntymäajan korjaaminen

Joskus saatat kuulla“syntymäaikakorjauksesta” ja ajatella: “Onko se sama asia?” Periaatteessa kyse on samasta asiasta – mahdollisimman tarkkojen tietojen saamisesta.

Mutta kun puhumme syntymäajan korjauksesta, se johtuu siitä, että meillä ei ole tarkkaa syntymäaikaa. Näissä tapauksissa astrologi voi käyttää elämäsi tärkeitä tapahtumia arvaamaan todennäköisimmän syntymäaikasi.

Johtopäätös

Horoskoopin korjaaminen saattaa vaikuttaa monimutkaiselta, mutta se on tärkeä osa mahdollisimman tarkan lukeman saamista astrologisesta horoskoopistasi.

Kyse on sen varmistamisesta, että tähdet puhuvat sinusta totta, jotta voit käyttää tätä tietoa elämäsi ohjaamiseen. Kun seuraavan kerran luet horoskooppiasi, mieti, millaisia pieniä korjauksia sinun on tehtävä, jotta horoskooppi olisi mahdollisimman henkilökohtainen ja tarkka !

Leave a Comment

Vastaanota horoskooppisi postitse joka aamu - veloituksetta

Saat myös:

⭐ Henkilökohtaisen horoskoopin kuukausittainen piirustus (30 EURO)

⭐ Viikko- ja kuukausihoroskooppi

⭐ Lisää tietoa horoskooppimerkistäsi

100% ilmainen eikä roskapostia